Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Συνεδριάσεις - Κανάλι Youtube

Πρόσκληση για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 30/10/2017

Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου | Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 13:59

Προς: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη   ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 19:00΄  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:     1. Βράβευση υπαλλήλου Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Σοφίας Φιλιππάκη για τη διάκρισή της στους αγώνες στίβου βετεράνων αθλητών.
 2. Υπογραφή διακήρυξης για την προώθηση  του θεσμού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.210
 3. Έγκριση μελέτης και υποβολής της για χρηματοδότηση στην αρ 2204/12-9-2017 – Κωδ. Πρόσκλησης ΟΠΣΣΑ: 4.3.4./ΕΥΔΠ-92 (1η) της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για το έργο ΄΄ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΠΟ ΟΡΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΩ ΠΙΤΣΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ΄΄.
 4. Έγκριση μελέτης και υποβολής της για χρηματοδότηση στην αρ 2204/12-9-2017 – Κωδ. Πρόσκλησης ΟΠΣΣΑ: 4.3.4./ΕΥΔΠ-92 (1η) της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για το έργο ΄΄ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΟΡΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΝΝΑΣ ΕΩΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΧΑΡΤΣΙΑΝΙΚΑ – ΡΕΘΙ΄΄.
 5. Έγκριση μελέτης και υποβολής της για χρηματοδότηση στην αρ 2204/12-9-2017 – Κωδ. Πρόσκλησης ΟΠΣΣΑ: 4.3.4./ΕΥΔΠ-92 (1η) της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για το έργο ΄΄ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Τ.Κ. ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Τ.Κ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ΄΄.
 6. Αποδοχή χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.
 7. Έγκριση 90/2017 απόφασης Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε. περί επιμήκυνσης των ήδη χορηγηθέντων δανείων σύμφωνα με την υπ αρ (0)113759.-17 εγκ του ΤΠΔ – Παροχή συναίνεσης – εγγύησης του Δήμου.
 8. Έγκριση αρ 38/2017 απόφασης Δ.Σ. ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε. για επιμήκυνση των δανειακών υποχρεώσεων της ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε.  – Παροχή συναίνεσης – εγγύησης του Δήμου.
 9. Έγκριση αρ 82/2017 απόφασης Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε. περί τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.
 10. Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ.
 11. Ανάκληση αρ 160/2017 απόφασης δημοτικού συμβουλίου περί ακύρωσης δημοπρασίας έργου ΄΄ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (ΜΑΡΙΝΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ΄΄.
 12. Μεταφορά η μη διαθεσίμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στις ομάδες Λογαριασμών No 250-Κοινού Κεφαλαίου του ν. 2469/97 και No 260-Ταμειακής Διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος.
 13. Αίτημα για παραχώρηση στο Δήμο του Σιδηροδρομικού Σταθμού ΟΣΕ τοπικής κοινότητας Συκέας.
 14. Συμμετοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων»,
 15. Αίτημα για τροποποίηση του ν. 4039/2012 ΄΄ Για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό΄΄, όπως ισχύει.
 16. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών με δίμηνη σύμβαση.
 17. Περί υπογραφής σύμβασης για τη χρήση τερματικών αποδοχής καρτών πληρωμών (P.O.S.) και υπηρεσιών τύπου web-banking.
 18. Αίτημα κ. Πειρασμάκη Χριστίνας για τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στον οικοδομικό συνεταιρισμό υπαλλήλων ΔΕΗ στην τοπική κοινότητα Μελισσίου.
 19. Ανασυγκρότηση Δ.Σ. νομικού προσώπου ΄΄Α/ΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ΄΄.
 20. Ανασυγκρότηση Δ.Σ. νομικού προσώπου ΄΄Β/ΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ΄΄.
 21. Αίτημα παραίτησης κ. Σπανογιάννη – Αδάμ Ευαγγελίας από μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε.- Ορισμός νέου μέλους.
 22. Γνωμοδότηση για μεταβολές Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης για το σχολικό έτος 2018-2019.
 23. Περί ονομασίας δημοτικών οδών στην τοπική κοινότητα Μελισσίου.
 24. Αίτημα κ.Μαυραγάνη Γεωργίου του Κων/νου για έγκριση σήμανσης εισόδου -  εξόδου και απαγόρευσης στάθμευσης της εισόδου parking της οικίας του στην οδό Ασπασίας Κρινάκου 27 και πλατεία Αγίου Μακαρίου στη δημοτική κοινότητα Ξυλοκάστρου.
 25. Αίτημα κ. Τερζοπούλου Αναστασίας για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ έμπροσθεν της οικίας κ. Νίκου Τσαγρή στην επαρχιακή οδό προς Γελινιάτικα στην τοπική κοινότητα Συκιάς.
 26. Έγκριση αρ 108/2017 απόφασης νομικού προσώπου ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ περί έκθεσης αποτελεσμάτων προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου έτους 2017.
 27. Έγκριση αρ 103/2017 απόφασης νομικού προσώπου ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ περί τροποποίησης προϋπολογισμού.
 28. Έγκριση αρ 110/2007 απόφασης νομικού προσώπου ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ περί τροποποίησης προϋπολογισμού.
 29. Έγκριση αρ 118/2017 απόφασης νομικού προσώπου ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ περί ψήφισης Ο.Ε.Υ.
 30. Έγκριση αρ 117/2007 απόφασης νομικού προσώπου ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ περί καθορισμού διδάκτρων Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης.
 31. Τροποποίηση προϋπολογισμού για την προμήθεια ΄΄ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ΄΄.
 32. Τροποποίηση προϋπολογισμού για την υπηρεσία ΄΄ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΩΝ΄΄.
 33. Τροποποίηση προϋπολογισμού για την υπηρεσία ΄΄ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ΄΄.
 34. Τροποποίηση προϋπολογισμού .
 35. Περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου Κέντρου Επιμόρφωσης και Κατάρτισης Ν. Κορινθίας.
 36. Αίτημα κ. Τομαρά Αλέξανδρου για χορήγηση άδειας πωλητού λαϊκών αγορών ως παραγωγού.
 37. Έγκριση συμμετοχής στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης 1 στύλου και 1 φωτιστικού σώματος στην τοπική κοινότητα Λαγκαδέϊκων.
 38. Έγκριση συμμετοχής στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης 2 στύλων και 2 φωτιστικών σωμάτων  στην τοπική κοινότητα Δερβενίου.
 39. Έγκριση συμμετοχής στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη παροχής ΦΟΠ στην τοπική κοινότητα Παναριτίου.΄
 40. Έγκριση συμμετοχής στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη παροχής ΦΟΠ στην τοπική κοινότητα Γελινιάτικων.
 41. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΝΤΜΕ έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
 42. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
 43. Έγκριση ΠΟΠ έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
 44. Έγκριση ΠΟΠ έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ.
 45. Έγκριση ΠΟΠ έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
 46. Έγκριση ΠΟΠ έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ (ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ) ΔΕ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
 47. Έγκριση ΠΟΠ έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ (ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ) ΔΕ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΝΙΑΡΡΟΣ

  1. Περί μεταβίβασης άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου στη δημοτική κοινότητα Ξυλοκάστρου.

  2. Έγκριση απόφασης ΔΗΚΕΞΕ περί ψήφισης προϋπολογισμού έτους 2016.

  3. Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν παράκαμψη επαρχιακής οδού Ξυλοκάστρου – Καρυωτίκων για την καθαίρεση της υφιστάμενης γέφυρας.

  4. Τροποποίηση προϋπολογισμού για επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

  5. Τροποποίηση προϋπολογισμού για επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

  6. Έγκριση αρ 126/2015 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου νομικού προσώπου «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» περί έγκρισης έκθεσης αποτελεσμάτων προϋπολογισμού Γ΄τριμήνου έτους 2015.

  7. Αίτημα κ. Τελατινίδη Νικολάου για μίσθωση δημοτικού ακινήτου στην τοπική κοινότητα Μ.Σ. Τρικάλων.

  8. Ορισμός οργάνου για τη διενέργεια ελέγχου τήρησης των όρων λειτουργίας των παιδότοπων.

  9. Τροποποίηση προϋπολογισμού.

  10. Τροποποίηση προϋπολογισμού.

  11. Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.

  12. Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.

  13. Απόδοση εντάλματος προπληρωμής-Απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.

  14. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας έργου «ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΠΑΖΩΜΑΤΟΣ».

  15. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ».

  16. Αίτημα κ. Κολοκυθά Γεωργίου για χορήγηση άδειας πωλητού Λαϊκής Αγοράς ως παραγωγού.

  17. Αίτημα κ. LAKOVA TZVETELINA για χορήγηση άδειας πωλητού Λαϊκής Αγοράς ως παραγωγού.

  18. Αίτημα κ.Τακουμάκη Ευάγγελου για χορήγηση άδειας πωλητού Λαϊκής Αγοράς ως παραγωγού.

  19. Συγκρότηση Επιτροπής οριστικής παραλαβής έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ 3ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Υποέργο: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ».

  20. Ορισμός εποπτών λαϊκών αγορών του Δήμου για το Α΄εξάμηνο έτους 2016.

  21. Έγκριση δαπάνης για συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου στο συνέδριο που διοργανώνει η ΚΕΔΕ με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αλεξανδρούπολη 15-16 Ιανουαρίου 2016 με θέμα «Μοντέλα Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων και ο Ρόλος των ΟΤΑ – Εκτίμηση Χωρικών, Πληθυσμιακών και Οικονομικών Παραμέτρων».    

    Διαβάστηκε 117 φορές

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης