Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

agropyli.gr - Ένα ΝΕΟ διαδικτυακό εργαλείο για τον αγροτη του Νομού Κορινθίας

Ανακοινώσεις | Τετάρτη, 19 Μαϊου 2010 02:00

www.agropyli.gr/Μια νέα διαδικτυακή πύλη δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για την ενημέρωση του ΑΓΡΟΤΗ του Νομού, ώστε να παρέχει αξιόπιστες και επίκαιρες πληροφορίες, εύκολα προσβάσιμες, μέσω του προσωπικού του Η/Υ από οποιοδήποτε σημείο.

Οι αγρότες του Δήμου Ξυλοκάστρου μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην www.agropyli.gr μέσω του εξοπλισμού που διατίθεται για το λόγο αυτό, στο Κ.Ε.Π. του Δήμου και στην Βιβλιοθήκη καθώς επίσης μέσω προσωπικου τους φορητού υπολογιστή στα Ασύρματα Σημεία Δωρέαν Πρόσβασης στο Διαδίκτυο στην Πλατεία και στη Μαρίνα του Ξυλοκάστρου.

Στην αρχική σελίδα της πύλης έχετε τις εξής βασικές επιλογές αναζήτησης:

  • αγροτικά θέματα

επιλέγετε από τη στήλη θεμάτων αριστερά

  • ενδιαφέροντα θέματα

επιλέγετε κάποια από τις 4 ενότητες σύροντας το «ποντίκι» στην οριζόντια γραμμή και στην ένδειξη «ενδιαφέροντα θέματα»

  • πρόσφατα νέα των Υπηρεσιών της Ν.Α.

επιλέγετε από την κυλιόμενη κεντρική σειρά «Νέα»την ανακοίνωση που σας ενδιαφέρει

  • ανακοινώσεις των Υπηρεσιών της Ν.Α.,

επιλέγετε την ανακοίνωση που σας ενδιαφέρει από το κεντρικό κάτω μέρος της αρχικής σελίδας

  • καιρός

παρουσιάζονται στοιχεία για 5 περιοχές του Νομού στη δεξιά στήλη, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με το Δελτίο καιρού για αγρότες του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, κάνοντας την επιλογή «Ο καιρός για τους αγρότες», επίσης από τη δεξιά στήλη.

  • προειδοποιήσεις σχετικά με τις καλλιέργειες

από το Περιφερειακό Κέντρo του Ναυπλίου, επιλέγετε «προειδοποιήσεις» από τη δεξιά στήλη.

  • Για τις υπόλοιπες ενότητες (έντυπα, κορινθιακά προϊόντα, φορείς κ.λ.π.),

επιλέγετε τις επιμέρους ενδείξεις της αρχικής σελίδας.

Για την υποβολή ερωτημάτων, απόψεων ή την επικοινωνία με την Ομάδα έργου:
α. εφόσον έχετε ήδη κάνει εγγραφή, δίνετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στα αντίστοιχα πεδία, στη δεξιά στήλη.
Το σύστημα σας αναγνωρίζει και επιλέγετε επάνω δεξιά την «επικοινωνία». Γράφετε το μήνυμά σας στη σχετική φόρμα.
β. εφόσον επιχειρείτε να επικοινωνήσετε για πρώτη φορά, επιλέγετε «Δημιουργία Λογαριασμού» και συμπληρώνετε τα πεδία της φόρμας που εμφανίζεται.
Κατόπιν, λαμβάνετε ένα μήνυμα προκειμένου να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Αφού συνδεθείτε με τη δ/νση που εμφανίζεται, θα ενημερωθείτε για την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης.
Συνεχίζετε με τις ενέργειες που περιγράφονται στην πρώτη περίπτωση, διότι είστε πλέον εγγεγραμμένος χρήστης.

Για την αναζήτηση πληροφοριών,
επιλέγετε, είτε το πεδίο «Αναζήτηση», πάνω δεξιά και συμπληρώνετε μια λέξη-κλειδί, είτε το πεδίο «Αναζήτηση», στο τέλος της οριζόντιας σειράς,στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας, και δίνετε μια λέξη-κλειδί ή/και επιπλέον παραμέτρους αναζήτησης.

Η Ομάδα Έργου σας καλωσορίζει στην «αγροπύλη»και σας εύχεται μια ευχάριστη και αποτελεσματική «περιήγηση».

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Κ.Ε.Κ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΛΟΥ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ:

Ν.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Κ.Υ.Ε. Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΚΡΟΚΙΔΑ 6, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ( 27410 73420

    Διαβάστηκε 7013 φορές

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης