Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Τελευταία Σχόλια

Κριμ τσιζ ρολό με καβούρι

0.0/5 rating 0 votes
Κριμ τσιζ ρολό με καβούρι

Υλικά

 • 1 κούπα κέτσαπ
 • 1 κουταλιά chili
 • 15 σταγόνες Tabasco
 • 400γρ. κρίμ τσίζ
 • 1 κουτ. κρέμα γάλακτος
 • 250 γρ. καβουροποδαράκια σε κομματάκια

Τι κάνουμε

 1. Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τα 3 πρώτα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενή σάλτσα, σ’ ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το κρίμ τσίζ με την κρέμα γάλακτος για να μαλακώσει.

   

 2. Ύστερα απλώνουμε το 2ο μείγμα επάνω σε αλουμινόχαρτο  σχηματίζοντας ένα παραλληλόγραμμο. Στο κέντρο και κατά μήκος του βάζουμε τα καβουροποδαράκια με λίγη από την σάλτσα.

 3. Σηκώνουμε τις δύο πλευρές του αλουμινόχαρτου και ενώνουμε το κρίμ τσίζ από επάνω κλείνοντας μέσα το καβούρι.

 4. Στολίζουμε την επιφάνεια με καβούρι, φουντίτσες μαϊντανό και με ένα κορνέ κάνουμε σχεδιάκια με λίγη σάλτσα.

 5. Την υπόλοιπη σάλτσα την σερβίρουμε σ’ ένα μπολάκι διπλά από την πιατέλα με το ρολό

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης