Skip to main content

Στις 14 Μαΐου κάνουμε «ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ» - Μια πρωτοβουλία των Σαρακατσαναίων

Στις 14 Μαΐου κάνουμε «ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ» - Μια πρωτοβουλία των Σαρακατσαναίων

Πότε

14. Mai 2023

Που

Κονάκια - Σαραντάπηχο Κορινθίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) διοργανώνει «ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ» και σας προσκαλεί σε μια Πανελλαδική Περιβαλλοντική παράλληλη Δράση.

Η δράση γίνεται από τη Π.Ο.Σ.Σ., σε μια όμορφη συνεργασία με τους κατά τόπους συλλόγους Σαρακατσαναίων, με ομάδες-συλλόγους, ορειβατικούς-φυσιολατρικούς, που ασχολούνται με το περιβάλλον, με Δήμους και Περιφέρειες ανά την Ελλάδα.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων σε προσκαλεί στο «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΕΥΘΥΝΗΣ»

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου συμμετέχει με τη σειρά του στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων «ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ» που γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και μας προσκαλεί ως συνοδοιπόρους στο «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΕΥΘΥΝΗΣ».

Πότε

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, ώρα: 10.00 π.μ.

Πού

Α Φ Ε Τ Η Ρ Ι Α: Κονάκια - Σαραντάπηχο Κορινθίας


Το μήνυμα της συμμετοχής προς την κοινωνία - πολιτεία

Με την συμμετοχή τους αυτή, οι Σαρακατσαναίοι στέλνουν μήνυμα στη κοινωνία-πολιτεία ότι είμαστε όλοι θεματοφύλακες της προστασίας του δάσους.

«Σας περιμένουμε όλους να περπατήσουμε τα πανέμορφα μονοπάτια, βλέποντας τις ομορφιές της φύσης! Συμμετέχουμε-γνωρίζουμε-αγαπάμε-προστατεύουμε τα δάση μας και τα βουνά μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Πότε

14. Mai 2023

Πού

Κονάκια - Σαραντάπηχο Κορινθίας

Άλλες εκδηλώσεις