Διακοπή Κυκλοφορίας στη ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών & Ευρείες Κυκλοφοριακές Παρακάμψεις

Ανακοινώσεις | Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 10:03

Διακοπή Κυκλοφορίας στη ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών & Ευρείες Κυκλοφοριακές Παρακάμψεις από το μεσημέρι της Τετάρτης 19/01 έως το πρωί της Πέμπτης 20/01 λόγω κατεδάφισης της Άνω Διάβασης στο 88,5 χλμ. (μετά τον Α/Κ Αρχ. Κορίνθου).

Κλειστή θα είναι η Νέα Εθνική Οδός «Κορίνθου - Πατρών», σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας (Πέμπτη 20 Ιανουαρίου), στο ύψος της Χ.Θ. 88+500 (αμέσως μετά τον Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Πάτρα), προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες κατεδάφισης της υφιστάμενης άνω διάβασης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ). Για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας θα εφαρμοσθούν καθ’ όλο το ανωτέρω διάστημα ευρείες κυκλοφοριακές παρακάμψεις, ως ακολούθως:

  • Στην κατεύθυνση προς Πάτρα, από το ύψος του Κόμβου Αρχαίας Κορίνθου (Χ.Θ. 87+480) έως το ύψος του Κόμβου Κιάτου (Χ.Θ. 107+320), η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την Παλαιά Εθνική Οδό.
  • Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από το ύψος της Πουλλίτσας (Χ.Θ. 100+800) έως το ύψος του Κόμβου Αρχαίας Κορίνθου (Χ.Θ. 87+480), η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το όμορο τοπικό οδικό δίκτυο και την Παλαιά Εθνική Οδό. Ωστόσο τα φορτηγά μεγάλου μήκους (>13μ) θα πρέπει να εξέρχονται νωρίτερα, στον Κόμβο Κιάτου και μέσω της Παλαιάς Ε.Ο. να εισέρχονται ξανά στη Νέα Ε.Ο. μέσω του Κόμβου του Αρχαίας Κορίνθου.

olympiagr

Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του οδικού δικτύου.Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

Πηγή: www.olympiaodos.gr

    Διαβάστηκε 2357 φορές

kep2.small

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

sined.small2

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης