Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγων

Ανακοινώσεις | Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 12:28

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγων
(Προοδευτικός Συλ. Μελισσίου, Κυλλήνιος Άδωνις, Ν.Ο.Ξ., Σωματείο Αλληλεγγύης)

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Ιανουαρίου 2017, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και η Δημοτική Αρχή, έδωσαν το παρόν στις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.
Το Σάββατο στις 05:00μμ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Προοδευτικού Συλλόγου Μελισσίου όπου μετά την κοπή της πίτας έγινε απονομή μεταλλίων στους αθλητές του σκακιστικού τμήματος. Το βράδυ του Σαββάτου, στις 08:00μμ ο Σύλλογος Προστασίας του Δάσους «Κυλλήνιος Άδωνις», έκανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, σε κεντρικό καφέ της πόλης.
Την Κυριακή στις 11:00 πμ, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ξυλοκάστρου και το απόγευμα στις 05:00 μμ, η κοπή πίτας του Σωματείου Αλληλεγγύης και Προσφοράς Ξυλοκάστρου, σε ξενοδοχείο της πόλης του Ξυλοκάστρου.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και οι Αντιδήμαρχοι.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους διοργανωτές όλων των εκδηλώσεων για την πλούσια δραστηριότητά τους, σε τομείς όπως ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, καθώς και σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, εθελοντισμού και προσφοράς. Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και όλοι μας μπορούμε να βρούμε το χρόνο και τον τρόπο  να  προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας.
Τέλος, ευχήθηκε μια ευτυχισμένη & δημιουργική χρονιά σε όλους με επιτυχίες σε κάθε πρωτοβουλία τους.

    Διαβάστηκε 1626 φορές

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης