Σύσκεψη για την εξεύρεση μέτρων αποτελεσματικής αντιμετώπισης των επαναλαμβανόμενων κλοπών στις αγροτικές καλλιέργειες

Δελτία Τύπου | Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 08:46

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στις 12:00, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, σύσκεψη με θέμα τις επαναλαμβανόμενες κλοπές αγροτικών προϊόντων στο Δήμο.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Δημήτρης Κάσσιος και Παναγιώτης Καλύβας, ο Δασάρχης Ξυλοκάστρου κ. Φώτης Γκέκας, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου,  ο Πρόεδρος του Καμαρίου κ. Παναγιώτης Αλογογιάννης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λουτρού και πολλοί κάτοικοι των κοινοτήτων Λουτρού και Καμαρίου.

Στη συζήτηση που έγινε, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι είναι δικαιολογημένη η μεγάλη αναστάτωση, αγανάκτηση και ανησυχία των κατοίκων για τις κλοπές που γίνονται στις αγροτικές καλλιέργειες(κυρίως λεμονιών).
Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό και επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που χρήζει αντιμετώπισης. Είναι όμως ιδιαίτερα δύσκολο να φυλαχθούν οι αγροτικές καλλιέργειες, λόγω της μεγάλης έκτασης που καταλαμβάνουν. Απαιτείται λοιπόν η συνεργασία όλων των φορέων Δήμου, Αστυνομίας, Δασαρχείου, Συνεταιρισμών και δημοτών, για τη λήψη αποτελεσματικών μέτρων.

Τέλος, αποφασίστηκε να γίνουν συγκεντρώσεις στις τοπικές κοινότητες, για να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι και να δοθεί η καλύτερη δυνατή  λύση, για αντιμετωπιστεί το ζήτημα.

    Διαβάστηκε 926 φορές

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης