Ξενάγηση των γερμανών δημοσιογράφων κ.κ. Arn Strohmeyer και Jens Hoffmann για την τουριστική προβολή του Δήμου μας

Δελτία Τύπου | Παρασκευή, 26 Μαϊου 2017 12:21

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 στις 11:30 πμ ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, δέχθηκε στο γραφείο του τους γερμανούς δημοσιογράφους κ.κ. Arn Strohmeyer και Jens Hoffmann.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους, στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθιας, με σκοπό την συλλογή ενημερωτικού και φωτογραφικού υλικού, για την σύνταξη και δημοσίευση άρθρων για την προβολή του τόπου μας, επισκέφτηκαν το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Μετά τη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο, ξεναγήθηκαν στο Ξυλόκαστρο και στα αξιοθέατά του (στον Πευκιά, στη βίλα του Άγγελου Σικελιανού, την εκκλησία του Αγ. Βλασίου, το Ανοικτό Θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» και τη Μαρίνα του Ξυλοκάστρου, την Παναγία Φανερωμένη, το παραλιακό μέτωπο του Ξυλοκάστρου) όπου αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο κ. Jens Hoffmann, είναι δημοσιογράφος ταξιδιωτικών θεμάτων εξειδικευμένος σε θέματα γαστρονομίας και παρουσίασης ξενοδοχείων και εκδότης του περιοδικού House & Hotel Magazin (50.000 αντίτυπα, ηλεκτρονική έκδοση 100.000 επισκέπτες/μηνιαίως). Επίσης αρθρογραφεί στο TRAVELBOOK (1,48 εκατ. Unique users, 3.803.131 online επισκέψεις, 20.797.453 page impressions).

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Arn Strohmeyer έχει συγγράψει περισσότερα από 20 βιβλία για την Ελλάδα, έχει αναρτήσει ειδικά άρθρα για Αθήνα και Κρήτη στο ηλεκτρονικό περιοδικό Virtuelles Museum 2000 που είναι ευρείας αναγνωσιμότητας ηλεκτρονικό φόρουμ, όπου κείμενα και φωτογραφίες πληροφορούν τον αναγνώστη για πολιτιστικούς και ταξιδιωτικούς προορισμούς.

    Διαβάστηκε 936 φορές

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης