Παρουσίαση της μελέτης "Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Τουριστικού Προορισμού για το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης"

Δελτία Τύπου | Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 11:42

Την Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, στη Συνεδριακή αίθουσα του Sikyon Coast Hotel & Resort στο Ξυλόκαστρο, παρουσιάστηκε το δεύτερο μέρος της μελέτης  «Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Τουριστικού προορισμού για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης».

Η παρουσίαση αφορούσε τα τουριστικά προϊόντα του Δήμου και τις προτάσεις για την ανάπτυξή τους, τη μεθοδολογία για την ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας της περιοχής και τις δράσεις που πρέπει να αναλυθούν.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση. Το σύνολο των παρευρισκομένων συνεχάρη τους εισηγητές για την πληρότητα και τη στόχευση της μελέτης.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε από όλους στην πρόταση της δημιουργίας του οργανισμού διαχείρισης προορισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σ. Σταματόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ε. Γκιάτας και κ. Γ. Πετρίτσης, οι Αρχηγοί των συνδυασμών της μειοψηφίας κ.κ Φ. Μπρακούλιας, Β. Τσιώτος και Α. Ζάρρος, ο τέως Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Δ. Δούσκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου κ. Ν. Χαβέλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του LTO (Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου) και επιχειρηματίες της περιοχής.

Κλείνοντας την παρουσίαση, ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, τόνισε τη σπουδαιότητα του τουρισμού, ως σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης της περιοχής. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης προσπάθειας, για την ανάπτυξη του τουρισμού και τη χάραξη της σωστής στρατηγικής, κάλεσε φορείς και πολίτες να συνεργαστούν με τη δημοτική αρχή για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τους κυρίους:

Θεόδωρο Καριπίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lever Α.Ε.(ανάδοχος μελέτης)
Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, Ειδικό Σύμβουλο

    Διαβάστηκε 686 φορές

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης