Με λαμπρότητα το Ξυλόκαστρο τίμησε τον Προστάτη και Πολιούχο της πόλης Μεγαλομάρτυρα Άγιο Βλάσιο

Δελτία Τύπου | Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 14:32

Με λαμπρότητα το Ξυλόκαστρο τίμησε και φέτος την Δευτέρα 10 και Τρίτη  11 Φεβρουαρίου τον Προστάτη και Πολιούχο της πόλης Μεγαλομάρτυρα Άγιο Βλάσιο.

Ο  Όρθρος και η Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιoτάτου Μητροπολίτη κκ. Διονυσίου και συνιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ.κ. Αγαπίου κατά την οποίαν τέλέστηκε η εις διάκονον χειροτονία του κ. Βασιλείου Ευσταθιάδη.

Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου, στους δρόμους πέριξ του Ι. Ναού, συνοδεία πλήθους πιστών και υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις  τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας, οι Βουλευτές Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς, κα. Μαριλένα Σούκουλη, κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Χάρης Βυτινιώτης και κα Αθηνά Κόρκα, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Δημήτρης Καφαντάρης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος,  ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κων/νος Φρούσιος,ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου κ. Παναγιώτης Γκιούλης, ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Κιάτου κ. Παρασκευάς Κορωναίος καθώς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

    Διαβάστηκε 239 φορές

kep2.small

tm.240

follow-facebook

follow-twitter

kanali

sined.small2

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης