Διακήρυξη Δημοπρασίας Εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου (Τουριστικού Περιπτέρου Ξυλοκάστρου)

Προκηρύξεις | Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 08:44

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Διακηρύσσει ότι:

Εκτίθεται σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία την Πέμπτη 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης (Λυκούργου Φραντζή 2 – 204 00 Ξυλόκαστρο) και ώρα 10:00 (λήξη παραλαβής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου, η εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου (Τουριστικού Περιπτέρου Ξυλοκάστρου), αποτελούμενου από ισόγειο και α΄ όροφο, εμβαδού 285 τ.μ. περίπου και 175 τ.μ. περίπου, αντίστοιχα. Στον α΄ όροφο υπάρχει εξώστης 80 τ.μ. περίπου.

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Κ. Καραμανλή 1 της πόλης του Ξυλοκάστρου εντός του αισθητικού δάσους «Πευκιάς» και συνορεύει ανατολικά και νότια με δάσος, δυτικά με δάσος και δημοτική οδό Κ. Καραμανλή και βόρεια με κοινόχρηστο χώρο και πέραν αυτού με αιγιαλό. Σε περίπτωση που η δημοπρασία δεν πραγματοποιηθεί την ανωτέρω ημερομηνία, θα γίνει στις 18-8-2011, την ίδια ώρα και με τους ίδιους όρους.

Το μίσθιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναψυκτήριο-σνακ μπαρ.
Το μίσθωμα ορίζεται ετήσιο.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ (45.000 €).

Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας εγγυητική επιστολή από αναγνωρισμένη τράπεζα ή γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης ποσού ίσου με το 1/10 του ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς (4.500,00  €) και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 3 της αναλυτικής διακήρυξης.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε επτά (7) έτη με δικαίωμα του μισθωτή να ζητήσει τριετή παράταση κατά τα αναφερόμενα στο άρθρο 7 της αναλυτικής διακήρυξης.
Την αναλυτική διακήρυξη μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες Σ. Παπαδημητρίου και Τ. Ανδρικοπούλου, τηλ. 27433 60214 και 60254 αντίστοιχα). Η διακήρυξη επίσης διατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.xylokastro.gov.gr.

Tα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον μισθωτή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ

    Διαβάστηκε 1917 φορές

kep2.small

tm.240

follow-facebook

follow-twitter

kanali

sined.small2

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης