Το Γλωσσικό Εργαστήρι

Χαράλαμπος Φίλης

3.3/5 rating 6 votes

21 χρόνια σχέση εμπιστοσύνης

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι βάσει της μόρφωσής τους, της ειδικής τους κατάρτισης, το ήθος τους και την προσωπικότητά τους και είναι αυτοί που καταφέρνουν να ενισχύουν την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και το ζεστό περιβάλλον.  Η συνεχής παρακολούθηση επιστημονικών σεμιναρίων, είναι υποχρεωτική.  Στόχος μας είναι πάντα το παιδί. Με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες το καθένα.Αποφασιστική σημασία στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας παίζει η ενημέρωση, η συμμετοχή, η ενθάρρυνση και η υποστήριξη των γονιών οι οποίοι, είναι πάντα ενήμεροι, για την πορεία του παιδιού τους καθώς και την σημασία της δικής τους συμβολής

Δίνουμε έμφαση :

Στην ουσιώδη Διδασκαλία Γραμματικών Φαινομένων και Κανόνων, όπως και  Έκθεσης, από τις πρώτες τάξεις. Για μας, αυτά αποτελούν τη σπονδυλική στήλη, τη βάση της σωστής μάθησης μιας γλώσσας. Είναι τα θεμέλια για γνώση με διάρκεια.

Τα "εργαλεία" μας:                   

 • Καθηγήτριες από το εξωτερικό με μητρική γλώσσα την Αγγλική                
 •  Συνεχής επικοινωνία στην Αγγλική Γλώσσα                  
 • Συνεχής ενημέρωση γονέων για πρόοδο και τυχόν προβλήματα που προκύπτουν                  
 • Συνεχής ενημέρωση των εξελίξεων στο τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης                  
 • Επαναληπτικά καλοκαιρινά μαθήματα                  
 • Έμφαση στη μάθηση - το πτυχίο δεν γίνεται αυτοσκοπός                  
 • Φιλικό περιβάλλον                  
 • Σωστή οργάνωση, σωστό προγραμματισμό και κατανοητά προγράμματα                  
 • Επανάληψη της ύλης και επιβεβαίωση της γνώσης μέσα από συχνές εξετάσεις

 Η καταξίωση στη τοπική κοινωνία είναι το αποτέλεσμα όλης αυτής της πολύχρονης προσπάθειας και της αγάπης μας για το παιδί. Υπόσχεσή μας ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και τα επόμενα χρόνια. 

Τα αποτελέσματά μας τα 21 αυτά χρόνια λειτουργίας απλά πιστοποιούν όλη αυτή τη προσπάθεια που καταβάλλουμε αδιαλείπτως.

ergastiri

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ…με την λειτουργική διαμόρφωση, την προσεγμένη διακόσμηση, τα χρώματα, τους ζωγραφικούς πίνακες το καθένα με την δική του προσωπικότητα, προσφέρουν στα παιδιά και στους γονείς ένα σύγχρονο, φιλικό και άνετο περιβάλλον.

Κεντρικό : Αδαμοπούλου 10 Ξυλόκαστρο
Παράρτημα: Δερβένι

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 

Το "γλωσσικό εργαστήρι" (ΛΑΜΠΗΣ ΦΙΛΗΣ) είναι δεσμευμένο να παρέχει υπηρεσίες απόλυτα συμμορφούμενες με συγκεκριμένες προδιαγραφές και απαιτήσεις, για την πλήρη και συνεχή ικανοποίηση των γονέων και μαθητών. Μέσα από την αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων (διεύθυνση, καθηγητές και προσωπικό) διασφαλίζει την επιτυχή παροχή υπηρεσιών του.  

Για την ικανοποίηση των παραπάνω, το εργαστήρι έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που παρακολουθείται και βελτιώνεται μέσα από προγράμματα επιθεωρήσεων, αξιολογήσεων και ανασκοπήσεων. Είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να αποσκοπεί κατά κύριο λόγο στην πρόληψη οποιωνδήποτε προβλημάτων ανακύψουν κατά τη λειτουργία του. 

Η επίτευξη των στόχων επιτυγχάνεται με σύγχρονη τεχνογνωσία, συμμόρφωση ως προς την Ελληνική & Κοινοτική Νομοθεσία, με την απασχόληση προσωπικού κατάλληλα εκπαιδευμένου, με βοηθητικές λειτουργίες και με παροχές των απαραίτητων πόρων (δηλαδή των ηθικών και υλικών μέσων), με συνεχή ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε θέματα Ποιότητας. Οι ειδικότεροι στόχοι ανά λειτουργία του εργαστηρίου καθιερώνονται και ανασκοπούνται μέσω των Ανασκοπήσεων Διοίκησης. 

Όλα τα παραπάνω εγγυώνται τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις για την Ποιότητα, σύμφωνα με το πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, καθώς και τη δέσμευση του γλωσσικού εργαστηρίου για συνεχή βελτίωση των Διαχειριστικών Συστημάτων. 

Η Διεύθυνση  

Λάμπης Φίλης

Διεύθυνση

 • Διεύθυνση: Αδαμοπούλου 10
 • Ταχ. Κωδ.: 20400
 • Πόλη: Ξυλόκαστρο
 • Νομός: Κορινθίας
 • Χώρα: Ελλάδα

Επικοινωνία

 • Κινητό: 6945580359
 • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης