Skip to main content

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στο Δερβένι για την 25η Μαρτίου

27. März 2024

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Φιλαρμονικής Δερβενίου :

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024 στο Δερβένι του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό «Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου» τελέστηκε επίσημη Δοξολογία παρουσία του Ιερού Κλήρου όλων των εκκλησιών του Δήμου, ενώ παρέστησαν ο καθ' ύλην Αντιδήμαρχος για την Εποπτεία και το Συντονισμό του Δήμου στη Δ.Ε. Ευρωστίνης κ. Ανδρέας Καραβάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου κ. Γιάννης Ροδόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σπύρος Καραβάς, οι Δ/ντές των σχολείων, εκπρόσωποι από Δημόσιες υπηρεσίες & Οργανισμοί, Σωματεία & Συλλόγους κλπ. 

Μετά την δοξολογία εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των ΗΡΩΩΝ και ακολούθησε η Κατάθεση στεφάνων , ενός λεπτού σιγή και η τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου. 

Ακολούθησε η παρέλαση, προπορευομενης της Φιλαρμονικής, καθώς και των μαθητών των Σχολείων του Δερβενίου παρουσία των αρχών της πόλεως και πλήθους κόσμου, στην ΠΕΟ Αθηνών – Πατρών από οδική γέφυρα Δερβενίου μέχρι το ύψος της καθέτου οδού Αγίου Ιωάννου. 

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου παιάνισε το πατριωτικό εμβατήριο "Αεροπόρος".

Ευχαριστούμε θερμά για τη παραχώρηση οπτικοακουστικού υλικού τους: Χαρίκλεια Καρούζου, Γεωργία Βρανά και Θοδωρή Σαββίδη.



 

 

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.