Skip to main content

Οι Μικροί Πρωταθλητές του Συλλόγου Shotokan Karate Ξυλοκάστρου στο Γραφείο του Δημάρχου

26. April 2024

Τον Δήμαρχο κ.Βλάσιο Τσιώτο, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι μικροί διακριθέντες αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Shotokan Karate Ξυλοκάστρου. Συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη στη Χαλκίδα στις 30-31 Μαρτίου, έχοντας στις αποσκευές τους δύο πρωταθλητές Ελλάδας και τρεις μικρούς Τελικούς.

Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε, μαζί με τον προπονητή τους κ. Κωνσταντίνο Κόττα στο γραφείο του, τους συνεχάρηκε και τους ευχαρίστησε για την σπουδαία αυτή εκπροσώπηση του Δήμου, η  οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι διακριθέντες μικροί μας αθλητές, θεωρούνται πλέον Μέλη της Εθνικής Ομάδας Καράτε, με δικαίωμα εκπροσώπησης της χώρας μας και του Δήμου μας, στο επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη τον Ιούνιο.

Ο προπονητής κ.Κόττας με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, για τον τρόπο που ενέπνευσε τα παιδιά να κυνηγούν με πάθος τους στόχους τους, όταν η παιδική παραβατικότητα ανεβαίνει καθημερινά, ο Δήμος προτείνει και υποστηρίζει τις αξίες του αθλητισμού.

Θερμά Συγχαρητήρια!

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.

Σχετικά άρθρα