Skip to main content

Η Δημοτική Φιλαρμονική του Δερβενίου εντυπωσίασε στις φετινές εορτές Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

01. Mai 2024

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου :

Καθ' όλη την διάρκεια της πομπής, η φιλαρμονική μας έγινε δέκτης θερμότατων επευφημιών από το κόσμο που παρίστατο στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Απέδωσε το θρησκευτικό εμβατήριο "Άγιος Μηνάς" του Σπυρίδωνος Προσωπάρη, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας (Παλαιάς)  και  το “Gladiator” του Hans Zimmer σε διασκευή για μπάντα του Δημήτρη Μίχαλου, αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ”. 

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:
1.    Τον κόσμο για την θερμότητα που μας υποδέχτηκε.
2.    το Δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για τη πολύ τιμητική του πρόσκληση. 
3.    το Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και τον αντιδήμαρχο   Κοινωνικής Πολιτικής – Παιδείας & Δια βίου Μάθησης Χρήστο Κολοκυθά, που μερίμνησε για την πρός και από το Μεσολόγγι μεταφορά  και συνόδευσε τιμητικά την  αποστολή της Φιλαρμονικής μας. 
4.    Το Χρήστο Ασημακόπουλο αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ακράτας και το Δημήτρη Μίχαλο , αρχιμουσικό της   Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "Ιωάννης Κοκονέτσης" . καθώς και τις μουσικούς Νικολέτα και Αμαλία Αναστασοπούλου από τη Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "Ιωάννης Κοκονέτσης",  που τίμησαν την Φιλαρμονική μας  με την συμμετοχή τους ως μουσικοί.
5.    Την ταβέρνα "Αλίκυρνα " του Ηλία Γκιούσα στον Άγιο Θωμά Αιτωλοακαρνανίας, που δεξιώθηκε τη Φιλαρμονική  μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων , με άψογη εξυπηρέτηση & σπιτικό  φαγητό.
6.     Το ταξιδιωτικό γραφείο "Λυμπεράκος Τουρς" και προσωπικά το Σπύρο Λυμπεράκο για την ασφαλή μεταφορά μας προς και από το Μεσολόγγι.
7.    Τα μέλη του ΚΑΠΗ Ευρωστίνης που συνόδευσαν τη μουσική αποστολή και θαύμασαν τη Φιλαρμονική του τόπου τους, επι τω έργω.
8.    Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στους μουσικούς της Φιλαρμονικής  καθώς και στα νέα της μέλη!

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.

Σχετικά άρθρα