Skip to main content

Φεστιβάλ Αριστοναύτες 2023: Νέος κύκλος αιτήσεων συμμετοχής στο θεατρικό εργαστήριο με τον Τάσο Πυργιέρη

Μετα από αίτημα πολλών κατοίκων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, η πλατφόρμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ Αριστοναύτες 2023 ξανανοίγει, ειδικά για το εργαστηριο θεάτρου! 

Οι νέες αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Ιουνίου, μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Δήμου https://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/el/to-phestibal/symmetexo.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Τάσος Πυργιέρης παραδίδει ένα εντατικό θεατρικό εργαστήριο, ανοιχτό σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν και να αποκτήσουν επαφή με την διαχρονική αξία της θεατρικής δραματουργίας. Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουλίου, οι συμμετέχοντες θα εντρυφήσουν στο πώς φτιάχνεται μία θεατρική επαγγελματική παράσταση, με θέμα φυσικά «Το βλέμμα του θεατή»: Πώς αντιμετωπίζουμε έναν θεατρικό ήρωα; Πώς χρησιμοποιούμε τα σωστά αντικείμενα; Πώς τοποθετούμε το σώμα και πώς ελέγχουμε τα συναισθήματά μας; Πώς προσεγγίζουμε δραματουργικά έναν ρόλο; Στο εργαστήριο θα χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα από θεατρικά έργα που συνδέονται με τη φετινή θεματική. 

Φεστιβάλ Αριστοναύτες 2023: Νέος κύκλος αιτήσεων συμμετοχής στο θεατρικό εργαστήριο με τον Τάσο Πυργιέρη Φεστιβάλ Αριστοναύτες 2023: Νέος κύκλος αιτήσεων συμμετοχής στο θεατρικό εργαστήριο με τον Τάσο Πυργιέρη