Skip to main content

Μ’ ένα τριφύλλι φως – Ο λυρισμός της ποίησης του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού

Μ’ ένα τριφύλλι φως – Ο λυρισμός της ποίησης του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού
 
Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 20:30, η Βίλλα Σικελιανού στη Συκιά ανοίγει και πάλι τις πόρτες της αποκλειστικά για το κοινό του Φεστιβάλ Αριστοναύτες, για μία μοναδική εμπειρία.
Μία παράσταση ποίησης και μουσικής, όπου ο στοχασμός, τα λυρικά χρώματα, οι αισθήσεις, η υπερβατική σκέψη του Οδυσσέα Ελύτη συναντούν την πνευματικότητα και την ευαισθησία της μουσικής του Γιώργου Κουρουπού, δίνοντας πλήθος ονειρικών, θαλασσινών, πολύσημων εικόνων. Η ποιήτρια Ιουλίτα Ηλιοπούλου, η οποία και έχει επιμεληθεί τη βραδιά, απαγγέλει αγαπημένα ποιήματα του σπουδαίου νομπελίστα ποιητή, ενώ την παρουσίαση συνοδεύουν στο τραγούδι η μεσόφωνος Άρτεμις Μπόγρη και ο πιανίστας Θανάσης Αποστολόπουλος.
 
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της βραδιάς στο aristonautes.eu
 
Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται με προσκλήσεις (περιορισμένος αριθμός), που θα διατίθενται από τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Μ’ ένα τριφύλλι φως – Ο λυρισμός της ποίησης του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού Μ’ ένα τριφύλλι φως – Ο λυρισμός της ποίησης του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού