Skip to main content

Στιγμές από την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Αριστοναύτες 2023

07 Ιουλίου 2023
Στην επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ Αριστοναύτες 2023, την Πέμπτη το βράδυ στην Πλατεία Αγίου Βλασίου, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος καλωσόρισε το κοινό μιλώντας για την καθιέρωση του φεστιβάλ ως πολιτιστικό θεσμό που στοχεύει στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και στην προβολή της πολιτιστικής και τουριστικής ταυτότητας του Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Τόνισε επίσης πως με το Φεστιβάλ Αριστοναύτες ο Δήμος επενδύει συνειδητά σε καινοτόμες εξωστρεφείς εκδηλώσεις, με την πεποίθηση ότι αυτές αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά και συμβάλουν καθοριστικά στην ανάδειξη του τόπου ως προορισμού.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Δήμου και του ΝΠΔΔ "Ηλίας Κατσούλης" Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, τους πολύτιμους εθελοντές του φεστιβάλ, αλλά και τον Vassilis C. Karamitsanis και όλη την ομάδα του ANIMASYROS International Animation Festival.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Ενέργειας, κ. Γεώργιος Οικονόμου, η Εντεταλμένη πολιτισμού, κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Ελίνα Μενούνου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ηλίας Κατσούλης, κ. Ιωάννης Σκέρος, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Θοδωρής Μπακώλης και η Πρώην Αντινομάρχης Κορινθίας, κ. Άννα Κοντωνή.
Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρεσβευτής Σύμβουλος της Ελλάδας στην Ινδία, Αλέξανδρος Μπουντούρης, ο οποίος και τόνισε τη σημασία της προβολής της περιοχής μέσα από τις δράσεις του φεστιβάλ και το γεγονός πως ήδη από τη δεύτερη αυτή χρονιά του, το φεστιβάλ έχει διεθνείς επισκέπτες, οι οποίοι και γνωρίζουν την περιοχή μέσω του πολιτισμού.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.