Skip to main content

Στιγμές από τη 2η ημέρα του Φεστιβάλ Αριστοναύτες 2023

08 Ιουλίου 2023
Μία ημέρα γεμάτη χαμόγελα! To θεατρικό εργαστήριο με τον σκηνοθέτη Τάσο Πυργιέρη το απόγευμα, που γέμισε ενθουσιασμό και ιδέες τους συμμετέχοντες, διαδέχτηκε το επιτυχημένο εργαστήριο ανιμέισον με τις εκπαιδεύτριες Άννα και Φανή Οικονόμου.
Αργότερα, είχαμε τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε μία ξεχωριστή βραδιά ποίησης και μουσικής στη Βίλλα Σικελιανού, με την ποιήτρια Ιουλίτα Ηλιοπούλου, τη μεσόφωνο Άρτεμι Μπόγρη και τον πιανίστα Θανάση Αποστολόπουλο. "Μ' ένα τριφύλλι φως – Ο λυρισμός της ποίησης του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού", με τον συνθέτη να είναι παρών στην εκδήλωση, την οποία χαιρέτησε στην έναρξή της, αποστέλοντας δήλωσή του, ο Βουλευτής Κορινθίας και Υφυπουργός Πολιτισμού, Χρίστος Δήμας, ενώ προλόγησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελίνα Μενούνου.
Παράλληλα, η προβολής της ταινίας “The Bears' Famous Invasion”, σε συνεργασία με το Institut français de Grèce - Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος κέρδισε τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ανιμέισον, οι οποίοι την και παρακολούθησαν με προσήλωση ως το τέλος, στον θερινό κινηματογράφο "Ηλέκτρα" στο Ξυλόκαστρο.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.