Skip to main content

Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

27 Φεβρουαρίου 2014

Το ΝΠΔΔ Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης  «Ηλίας Κατσούλης» με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, προτίθεται να οργανώσει το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού το Σάββατο 1  Μαρτίου 2014.

Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά της Τετάρτης, Πέμπτης & Έκτης τάξης των Δημοτικών σχολείων καθώς και παιδιά της 1ης  τάξης των Γυμνασίων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Οι μαθητές θα οργανωθούν σε ομάδες (μέχρι 20 άτομα), και κάθε ομάδα θα περιλαμβάνει παιδιά από  όλες τις τάξεις και έναν ενήλικα ως υπεύθυνο.

Για τον σχηματισμό των ομάδων τα παιδιά και οι ενήλικες, που επιθυμούν να λάβουν μέρος, πρέπει να ενημερώσουν τους διευθυντές των σχολείων τους ή να απευθυνθούν μεμονωμένα στο Δήμο Ξυλοκάστρου στο τηλ.: 27433-60211  κα. Χριστίνα Καζάνη και στο 27430-29011  Κέλλυ Παπαγλάστρα , μέχρι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου.

Η συγκέντρωση-ενημέρωση και έναρξη  του παιχνιδιού θα γίνει το Σάββατο 1/3/2014  στις 10.30 το πρωί στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου.

Παρακαλούμε πολύ τους γονείς και τους δασκάλους να ενημερώσουν τα παιδιά και να τα ενθαρρύνουν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι˙ θα είναι  μια συναρπαστική περιπλάνηση στο χώρο της γνώσης, της φαντασίας, της ομαδικής εργασίας και της περιπέτειας.

Σημείωση : παρακαλούμε πολύ τα παιδιά να φέρουν μια υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς ότι συμφωνούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.


Ευχαριστούμε πολύ, 
Με εκτίμηση 
Η Αντιδήμαρχος
Χριστίνα Καζάνη 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα