Skip to main content

Οδηγός Ηλεκτρονικών Πληρωμών με Χρήση Ταυτότητας Πληρωμής (25ψήφιος Κωδικός ΔΙΑΣ RF)

Με τις Ηλεκτρονικές Πληρωμές του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης μπορούν πλέον οι ενδιαφερόμενοι να εξοφλήσουν την οφειλή τους με χρήση της Ταυτότητας Πληρωμής (25ψήφιος Κωδικός ΔΙΑΣ – RF) που αναγράφεται στο έντυπο ειδοποιητήριο με τους ακόλουθους τρόπους:

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ PORTAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ /  ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ Ή ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ IRIS

Τώρα μπορείτε να εξοφλήσετε την οφειλή σας ηλεκτρονικά απευθείας από το portal  του Δήμου (URL: https://www.xylokastro-evrostini.gov.gr) ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ τη διαδρομή ΑΡΧΙΚΗ > ΖΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ > e-ΠΛΗΡΩΜΗ ή πατώντας απευθείας στο σύνδεσμό https://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/el/e-pay

Σημαντικό: Να έχετε διαθέσιμη την Ταυτότητα Πληρωμής (25ψήφιος Κωδικός ΔΙΑΣ – RF) που αναγράφεται στο έντυπο ειδοποιητήριο.

Ταυτότητας Οφειλής - 25ψήφιος Κωδικός ΔΙΑΣ – RF

Στην συνέχεια ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας μέσω πιστωτικών καρτών, όλες πραγματοποιούνταιι κρυπτογραφημένα με το σύστημα ασφάλειας nexi e-Commerce της Alpha Bank.

  2. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ούτε επεμβαίνει ούτε έχει κάποια σχέση με την ακολουθούμενη ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνες είναι οι τράπεζες. Ως εκ τούτου, δεν είναι σε θέση να αποθηκεύει ή να επεξεργάζεται στοιχεία πιστωτικών καρτών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή, οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και να δηλώσετε ρητά ότι είστε ο κάτοχος της κάρτας ή πραγματοποιείτε νόμιμη χρήση αυτής.

  3. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων, που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των σχετικών συναλλαγών.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ E-BANKING & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Επιπλέον μπορείτε να εξοφλήσετε την οφειλή σας στις συνεργαζόμενες τράπεζες και στα ΕΛΤΑ, μέσω Web banking, phone-banking ή με κάθε άλλο διαθέσιμο κανάλι εξυπηρέτησης των συνεργαζόμενων με το ΔΙΑΣ τραπεζών (μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών στα καταστήματα των τραπεζών και ταμεία).

Μέσω Web banking συνίσταται η κατηγορία Πληρωμές> Δήμοι> Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης> Κωδικός Πληρωμής (RF)> Αναγραφή Ποσού

(Για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της κάθε συνεργαζόμενης τράπεζας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζάς σας)

 Προϋποθέσεις πληρωμής

  1. Ως ημερομηνία εξόφλησης της οφειλής λογίζεται η ημερομηνία κατάθεσης εάν αυτή έχει πραγματοποιηθεί έως την 14.00. Καταθέσεις μετά την 14.00 λαμβάνουν ημερομηνία εξόφλησης την επόμενη ημέρα.
  2. Χρηματικοί Κατάλογοι και προσαυξήσεις εξοφλούνται εμπρόθεσμα αν η κατάθεση έχει πραγματοποιηθεί έως την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο και ώρα 14.00.
  3. Προσοχή! Πρέπει να εισάγετε το ακριβές αναγραφόμενο ποσό για την πληρωμή.
  4. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρείτε.
  5. Σε περίπτωση που ο οφειλέτης διαπιστώσει ότι κάποια από τα στοιχεία του στην καρτέλα του Δήμου είναι λάθος ή επιθυμεί να κάνει κάποια αλλαγή τότε μπορεί να ενημερώσει την αρμόδια Υπηρεσία για τη διόρθωση των στοιχείων του, στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.