Skip to main content

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ "ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ"

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου "ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ", ιδρύθηκε το 1994, από το Πρωτοδικείο Κορίνθου και έγινε τακτικό μέλος του ΣΕΓΑΣ.
Ο λόγος που ιδρύθηκε ο σύλλογος είναι για άσκηση και αγωνιστικό διαγωνισμό των αθλητών για να γίνουν ισχυροί και ευγενείς χαρακτήρες, χρήσιμοι στην οικογένεια και την κοινωνία.

Σκοπός του συλλόγου είναι η διάδοση του αθλητισμού στην περιοχή και η προσπάθεια για την ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών ικανών να εκπροσωπούν το σύλλογο και την πόλη μας στα ελληνικά και διεθνή στάδια.

Ο σύλλογος αποτελείται από 45 μέλη και 250 αθλητές περίπου, οι οποίοι έχουν δελτία στα Μητρώα του ΣΕΓΑΣ και έχουν δραστηριοποιηθεί σε όλες τις κατηγορίες αθλημάτων του κλασικού αθλητισμού.

Οι ηλικίες των αθλητών μας είναι από 10 ετών και άνω. Ο μεγαλύτερος αθλητής Δ. Ι.είναι 72 ετών και η μεγαλύτερη αθλήτρια Φ. Σ. είναι 48 ετών και έχουν εκπροσωπήσει το σύλλογό μας στα διεθνή στάδια.
Ο σύλλογος έχει λάβει μέρος σε τοπικούς, περιφερειακούς και πανελλήνιους αγώνες με πολλές διακρίσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι επταμελές και αποτελείται από:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χωραφάς Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζαχόπουλος Παναγιώτης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μακρυγιάννη Αικατερίνη
ΤΑΜΙΑΣ: Καραβάς Δημήτριος
ΈΦΟΡΟΣ: Νικολάου Κωνσταντίνος.
ΜΕΛΗ: Γκενές Δημήτριος

Η διεύθυνση αλληλογραφίας είναι: .
Πατρών 52-Ξυλόκαστρο.
Το τηλέφωνο και fax επικοινωνίας είναι: .
Το email του συλλόγου είναι: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.