Skip to main content

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τρικάλων δημιουργήθηκε το έτος 2008 από μια  παρέα επαγγελματιών της περιοχής, με σκοπό μέσα από την μαζικότητα την  προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, την συμβολή τους την  τουριστική ανάπτυξη κ.λ.π.
Στις 22-4-2009 μετά από αρχαιρεσίες ανέλαβε το πρώτο Δ.Σ. αποτελούμενο από τους:

Δελή Ιωάννη Πρόεδρο

Τζίνη  Γεώργιο Αντ/δρο

Θεοδωράτο Νίκο Γεν. Γραμματέα

Παπαχριστόπουλο Δημ.  Ταμία

και μέλη τους:

Πάγκαλου Ελένη – Γκουρβέλο Δημήτρη – Ζαχαρή Βασίλη.

Το Δ.Σ σήμερα, υπό την προεδρία της Κας Γιάννου Μαρίας,  συνεχίζει την δραστηριότητά του και με συνεχείς παρεμβάσεις και  προτάσεις σε τοπικούς δημοτικούς φορείς ( Δήμος -Νομαρχία), σε άλλες  υπηρεσίες ( Αστυνομία – Πυροσβεστική κ.ά.) συμβάλλει στην τουριστική  ανάπτυξη της περιοχής. Τα μέλη και το Δ.Σ. του συλλόγου μέσα από την  αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, απο εορταστικές εκδηλώσεις, από  παρεμβάσεις στην ανάπλαση μονοπατιών, πλατειών, φροντίζουν ώστε οι  επισκέπτες της περιοχής να περνούν ευχάριστα και άνετα κατά τον χρόνο  της παραμονής τους. Επίσης με εθελοντική προσφορά και οικονομική συνεισφορά βοηθά στην  πυροπροστασία και πυρασφάλεια των δασών της περιοχής

Πρόεδρος Δ.Σ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tηλ: 6945330603 ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
6980407214 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ