Skip to main content

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

08 Νοεμβρίου 2021

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, προκειμένου οι συναλλασσόμενοι να εισέλθουν στον εσωτερικό χώρο των υπηρεσιών του Δήμου (Δημαρχείο, ΚΕΠ, Πολεοδομία, ΚΑΠΗ, Παιδικοί Σταθμοί, ΚΔΑΠ, Ωδείο, Φιλαρμονική) θα πρέπει:

Να διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό/βεβαίωση νόσησης (το οποίο ισχύει για χρονικό διάστημα 6 μηνών από την έκδοσή του) ή εναλλακτικά βεβαίωση πρόσφατου αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (μοριακού 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών).

Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών, δύνανται, εναλλακτικά να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού self test.

Τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας των συναλλασσομένων (ταυτότητα,διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Οι έλεγχοι θα γίνονται από τον αρμόδιο υπάλληλο πριν την είσοδο του ενδιαφερόμενου, αφού προηγηθεί η επίδειξη και ο έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του αποτελέσματος αρνητικού test και ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
(δεν ισχύει για παιδιά έως 4 ετών)

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα