Skip to main content

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

26 Οκτωβρίου 2021

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης(Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που επισυνάπτεται.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλο νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PSR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε εκπαιδευτική συνάντηση.

Οι συμμετέχοντες οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου από την τελευταία πρόσκληση (20/06/2021) αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν τα προγράμματα λόγω μη συγκέντρωσης αιτήσεων, δεν υποχρεούνται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση αλλά θα συμπεριληφθούν οι πρότερες προτιμήσεις τους. Σε περίπτωση που επιθυμούν νέα προγράμματα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εκ νέου αίτηση. Για να πραγματοποιηθεί το εκάστοτε τμήμα πρέπει να υπάρχουν 18 αιτήσεις.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».
   
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης:

Πληροφορίες: Παπαστεφάνου Γεωργία και Σούρλου Μαρία
Τηλ. :27433-60221
Ταχ. Διεύθυνση: ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, Αντιπτεράρχου Δέδε
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα