Skip to main content

Διαδικτυακή εκδήλωση της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα εμβολιασμών

10 Νοεμβρίου 2021

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18.30 -19.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση της Ε.Πν.Ελ. σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα εμβολιασμών.

Τη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος της Ε.Πν.Ελ.  κ. Αναστάσιος Τσάτσος και κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος κ. Σοφία Κουτουζή.

Οι δημότες θα μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους προς τους ομιλητές, μέσω της εφαρμογής σχολίων μέσα από το Youtube κατά τη διάρκεια του Live Streaming.
Επίσης μπορούν να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Link Εκδήλωσης  - https://youtu.be/lODE4khri-8
Κανάλι Δήμου - https://www.youtube.com/user/cityofxylokastro

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα