Skip to main content

Διανομή προϊόντων Τ.Ε.Β.Α. στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

03 Δεκεμβρίου 2021

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ.
 
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν και συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει τη μέρα διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, αλλά απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου. Εξουσιοδότηση που δε θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής θα πρέπει να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του Αστυνομική ταυτότητα του προσώπου που θα παραλάβει.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

1.Στο Ξυλόκαστρο τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 και την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου από ώρα 08:00, στο κοινωνικό παντοπωλείο (Νικηταρά 15 – πλησίον Ι.Ναού Αγίου Μακαρίου) και

2. Στο Δερβένι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο από τις 8.30.
 
Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι παρακαλούνται να προσέρχονται κατά τις ώρες που αναφέρονται στο γραπτό μήνυμα που θα λάβουν ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο.

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας. Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, οι πολίτες που θα προσέλθουν στο χώρο υποχρεούνται  να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους για την ακριβή ώρα που θα προσέλθουν για την παραλαβή των ειδών.

Για πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε:
Δικαιούχοι  Ξυλοκάστρου στο τηλέφωνο 2743360221 (κα Σούρλου)
Δικαιούχοι Δερβενίου στο τηλέφωνο 2743360101 (κος Καίτσας)

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα