Skip to main content

Παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη «Κατά Ιωάννη»

16 Μαΐου 2022

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε  στο Ξυλόκαστρο,στο Θέατρο «Αγγελος Σικελιανος», η παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη «Κατά Ιωάννη». Ο συγγραφέας του best seller «ΣΑΣΜΟΣ» ήρθε στην πόλη μας καλεσμένος από το βιβλιοπωλείο «Επικεντρο»  και μίλησε για το νέο του μυθιστόρημα.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε η εκπαιδευτικός Γεωργία Μοράκη ,ενώ η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελίνα Μενούνου διάβασε αποσπάσματα από αυτό. Στο τέλος, ο συγγραφέας  με τον χειμαρρώδη λόγο  του ,ταξίδεψε το κοινό  στους άγνωστους κόσμους του βιβλίου του.

Η Χορωδία του Μουσικού Μορφωτικού Συλλόγου ΑΥΛΟΣ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση  του νέου μαέστρου της, Δημητρίου Γαζή, πλαισίωσε την εκδήλωση μουσικά και χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα .Η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου, ανέλαβε  τον συντονισμό της εκδήλωσης , η οποία έγινε με την στήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα