Skip to main content

Ανακοίνωση προς επιλεγέντες ωφελούμενους Κοινωφελούς Εργασίας(Δημόσια Πρόσκληση Ο.Α.Ε.Δ Νο 2 /2022)

17 Μαΐου 2022

Μετά την έκδοση και ανάρτηση του Οριστικού  Πίνακα Κατάταξης Ανέργων της ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ  του Ο.Α.Ε.Δ. Νο 2/2022 , ενημερώνουμε τους επιλεγέντες ωφελούμενους , ότι:
Αφού προηγηθεί η επικοινωνία τους με τον ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2), η υποβολή στον Δήμο μας των απαραίτητων δικαιολογητικών (συστατικά σημειώματα-γενικά και τυχόν τυπικά προσόντα-τίτλοι σπουδών ) , όπως αυτά περιγράφονται στα Κεφάλαια 6 και 10.4 και στα Παραρτήματα ΙΙ και ΙΙΙ της συγκεκριμένης Δημόσιας Πρόσκλησης ), συνοδευόμενα από την αίτηση και Υ.Δ (επισυνάπτονται στην Παρούσα Ανακοίνωση ), θα γίνει 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΡΩΣΗ (σκαναρισμένα σε μορφή PDF) και ΟΧΙ με κάποια άλλη μορφή (π.χ φωτογραφία από κινητό κ.λ.π.), στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Προσωπικού (τηλ. 2743360229,243,258).
Δείτε συνημμένα τα αρχεία.

Κατηγορία

Σχετικά έγγραφα


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα