Skip to main content

Ξεκινούν τα έργα στον Πευκιά

27 Μαΐου 2022
Θέματα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου, με τον δήμαρχο Βλάση Τσιώτο.
 
Κατά την συνάντηση γνωστοποιήθηκε ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα έργα προστασίας και ανάδειξης του αισθητικού δάσους Πευκιά, ενώ παράλληλα βαίνουν άμεσα προς δημοπράτηση αφενός το προϋπολογισμού 7.500.000 ευρώ έργο αναβάθμισης του οδικού άξονα Τρίκαλα – Ξυλόκαστρο και αφετέρου το προϋπολογισμού 700.000 ευρώ έργο διαμόρφωσης και ανάπλασης της περιοχής, ανατολικά και δυτικά των εκβολών του ποταμού Σύθα, στο Ξυλόκαστρο.
 
Με πολύ καλούς ρυθμούς, εξάλλου, συνεχίζονται τα αθλητικά έργα στο Ξυλόκαστρο και στα Ροζενά.
 
Τέλος, στη σημερινή συνάντηση διατυπώθηκε προς τον περιφερειάρχη αίτημα για την ασφαλτόστρωση επιπλέον τριών χιλιομέτρων στην παλαιά εθνική οδό, με τον Π. Νίκα να δίνει τις σχετικές οδηγίες προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα υλοποίησης του εν λόγω έργου με πιστώσεις από τις εκπτώσεις που έχουν προκύψει από τις δημοπρατήσεις άλλων έργων της Περιφέρειας.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα