Skip to main content

Εγγραφή στον Ηλεκτρονικό Κατάλογο Επιχειρήσεων

13 Ιουνίου 2022

Πρόσκληση για συμμετοχή στον ηλεκτρονικό κατάλογο επιχειρήσεων που θα ενσωματωθεί στη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Αγαπητοί συμπολίτες επιχειρηματίες,

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της συνεχούς βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες και τους επισκέπτες, δημιουργούμε έναν πλήρη ηλεκτρονικό κατάλογο με τις επιχειρήσεις του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και σας καλούμε να γίνετε μέρος του, εντελώς δωρεάν. Βασικός στόχος για την εν λόγω ενέργεια αποτελεί τόσο η καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των χρηστών της ιστοσελίδας του Δήμου, όσο και η διαδικτυακή προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Οι επιχειρήσεις θα προβληθούν ανά ομάδες, ανάλογα με το αντικείμενο δραστηριοποίησής τους και  τη γεωγραφική τους θέση. Παράλληλα, υποστηρίζεται η δυνατότητα αναζήτησης με λέξεις – κλειδιά, γεγονός που σημαίνει καλύτερη εμπειρία για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας, αλλά και μεγαλύτερες πιθανότητες να βρει ακόμη πιο εύκολα την επιχείρησή σας.

Οι επιχειρήσεις θα εμφανίζονται με τυχαία σειρά κάθε φορά που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα και θα προβάλλονται κάτω από τις επιλογές «Γαστρονομία», «Διαμονή» και «Τοπική Αγορά» που βρίσκονται στο τουριστικό portal του Δήμου («Είμαι Επισκέπτης»).

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Για να μπείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο, πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και συμπληρώστε την ειδική φόρμα: https://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/el/submit-a-company/

Τα στοιχεία που επιθυμούμε να συμπληρωθούν στην φόρμα είναι τα παρακάτω:

  • Όνομα Επιχείρησης
  • Λογότυπο (επιθυμητή διάσταση 250x250 pixels)
  • Κατηγορία που ανήκει η επιχείρηση (π.χ. ξενοδοχείο, καφετέρια, είδη ένδυσης, σχολές οδηγών, φροντιστήρια, είδη λιανικού εμπορίου, super market, εστιατόριο κλπ)
  • Μικρή περιγραφή ή κείμενο παρουσίασης (το κείμενο να μην ξεπερνά τις 350 λέξεις)
  • Μία ή δύο εικόνες, σχετικές με το αντικείμενο δραστηριοποίησης της επιχείρησής σας
  • Διεύθυνση & Θέση στον Χάρτη
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας
  • Email
  • Ιστοσελίδα (website- αν υπάρχει)

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά με email τα παραπάνω στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Ηλεκτρονικός Κατάλογος Επιχειρήσεων».

Σε περίπτωση που τα στοιχεία δεν μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά, παρακαλούμε φέρτε τα παραπάνω στοιχεία σε έντυπη μορφή και καταθέστε τα στη γραμματεία του Δήμου.

Η συμμετοχή σας θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών που παρέχονται στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας, ενώ θα ενισχύσει την προβολή και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα