Skip to main content

Άμεση κατάσβεση πυρκαγιάς σε δασική έκταση στο οροπέδιο της Ζήρειας

21 Ιουλίου 2022

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο οροπέδιο της Ζήρειας εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες σήμερα 21-7-2022. Άμεσα επενέβησαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ομάδας Πυρασφάλειας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την κατάσβεση της φωτιάς χωρίς να σημειωθούν σημαντικές ζημιές.

Η αυξημένη επιτήρηση, ιδιαίτερα στις ημέρες με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας είναι αναγκαία για την άμεση επέμβαση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φωτιάς. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε στενά τόσο με την Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και με τον Σύλλογο «Κυλλήνιο Άδωνη» για την επάνδρωση των πυροφυλακείων και την επιφυλακή των πυροσβεστικών οχημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος για πρώτη φορά η ομάδα Πυρασφάλειας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης διαθέτει τέσσερα εξοπλισμένα οχήματα πυρόσβεσης.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα