Skip to main content

Ξεσήκωσαν το κοινό στο Ξυλόκαστρο οι Encardia

07 Σεπτεμβρίου 2022

Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι και υποδεχτήκαμε το φθινόπωρο με το ελληνικό μουσικό συγκρότημα Encardia.

Με ρεπερτόριο που εμπνέεται απο μουσικές και θέματα του λαϊκού  πολιτιστικού περιβάλλοντος των ελληνόφωνων περιοχών της Κάτω Ιταλίας, οι Encardia μας ταξίδεψαν και μας μάγεψαν!

Η παράστασή τους στο θέατρο " Βασίλης Γεωργιαδης, με τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς, τους χορούς, τα πλούσια ηχοχρώματα, έκαναν το κοινό να πάλλεται. Το ίδιο ξεσηκωτικό συναίσθημα μοιράστηκαν και οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα στο θέατρο " Άγγελος Σικελιανός", όπου διδάχτηκαν τα βήματα και κυρίως το συναίσθημα των χορών αυτών υπό τους ήχους του συγκροτήματος που συνόδευε ζωντανά.  

Ευχαριστούμε τους μουσικούς επί σκηνής: Βαγγέλη Παπαγεωργίου (ακορντεόν, φυσαρμόνικα, τραγούδι), Μιχάλη Κονταξάκη (κιθάρα, τραγούδι), Ναταλία Κωτσάνη (τραγούδι, κρουστά), Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο), Κώστα Κωνσταντάτο (κρουστά, μαντολίνο, τραγούδι).

Και τους χορευτές: Γιάννη Labner, Αναστασία Δρούγα, Κωνσταντίνα Καλκάνη.

Επίσης ευχαριστούμε για την αρωγή τους, τον ΣΠΟΑΚ " ΑΡΊΩΝ", και την ΠΕΔ Πελοποννήσου. 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα