Skip to main content

Στη 201η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου τη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

24 Σεπτεμβρίου 2022

Με τιμητική πρόσκληση του Δήμου Τριπόλεως, η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης θα λάβει μέρος το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022 στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 201 χρόνια από την Απελευθέρωση της Τρίπολης, στις οποίες θα παραστεί και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και υπουργοί της Κυβέρνησης .

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου θα συμμετέχει στη παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς στις 11.45 π.μ., που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Τάσου Σεχιώτη.

Θα συμμετέχει επιπλέον, με προεξάρχουσα τη Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως, και η Δημοτική Φιλαρμονική της Μεσσήνης.

Τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου διευθύνει ο αρχιμουσικός της κ. Παναγιώτης Παναγάκος.

Θα αποδοθούν μουσικά από τη Φιλαρμονική κατά τη διάρκεια της παρέλασης τα πατριωτικά εμβατήρια " Ο ΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" και " ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ".

Την αποστολή της Φιλαρμονικής στη πόλη της Τρίπολης θα συνοδεύει ο Αντιδήμαρχος για την Εποπτεία και το Συντονισμό του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στη Δ.Ε. Ευρωστίνης, κ. Ανδρέας Καραβάς.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα