Skip to main content

Δελτίο Τύπου Σωματείου Εργαζομένων Δήμου

16 Ιανουαρίου 2023

Το σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και εργαζόμενοι του Δήμου σχετικά με την απεργία που έχουν προκηρύξει από κοινού η ΠΟΕ – ΟΤΑ και η ΠΟΠ- ΟΤΑ, για αύριο Τρίτη 17/01/2023, με αφορμή τον θάνατο εργαζόμενης στην καθαριότητα  του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, έχουν να δηλώσουν τα παρακάτω:

Το τραγικό γεγονός, του θανάτου συναδέρφου, εργαζόμενης στον Δήμο, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 6:30 το πρωί, μας έχει συγκλονίσει όλους. Δείχνει τις δύσκολες συνθήκες δουλειάς των εργαζομένων στην καθαριότητα, που ξεκινούν κάθε πρωί για το μεροκάματο χωρίς να ξέρουν εάν θα γυρίσουν σπίτι.

Οι ελλείψεις σε προσωπικό στον Δήμο μας είναι πολλές. Ειδικά στην καθαριότητα το κενό είναι μεγάλο. Ζητάμε την πρόσληψη εργαζομένων στον Δήμο με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας.

Καλούμε τους συναδέρφους να συμμετέχουν στην απεργία  αύριο Τρίτη 17/01/2023 στην μνήμη της γυναίκας που πέθανε τόσο άδικα καθώς και για να διεκδικήσουν την βελτίωση των συνθηκών δουλειάς των συναδέρφων και για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

                                          Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα