Skip to main content

Xylokastro – Evrostini: A surprise from Greece

16 Φεβρουαρίου 2023

#xylokastro #evrostini #corinthia #korinthia #blog_of_the_town #ancient_korinthos

Με τίτλο «A surprise from Greece», ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ταξιδεύει μέσα από το νέο του διαφημιστικό βίντεο στην Ιαπωνία, εξασφαλίζοντας την υποψηφιότητά του για βράβευση στο «Japan's World Tourism Film Festival / International Competition, JWTFF 2023». Παράλληλα, διαθέτει πιθανότητες προβολής στο φεστιβάλ ταινιών τουριστικού περιεχομένου «The Global Tourism Film Festival (GTFF), 2023» που φιλοξενεί φέτος ο Καναδάς.

Κεντρικό θέμα της ταινίας αποτελεί μια τετραμελής οικογένεια, η οποία διέρχεται από την περιοχή, έχοντας αρχικά έναν διαφορετικό τελικό προορισμό. Απροσδόκητα το αυτοκίνητό τους χαλάει κι έτσι το ανδρόγυνο με τα δυο τους παιδιά αναγκάζονται να παραμείνουν στον άγνωστο μέχρι ώρας τόπο για δύο ημέρες.

Μέσα από την περιπέτεια της οικογένειας, ο δυνητικός επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πολλές από τις ομορφιές του τόπου αλλά και κοντινούς αρχαιολογικούς προορισμούς. Η χαλάρωση στα beach bars, η περιπλάνηση στο δάσος του Πευκιά, το ψάρεμα στον Κορινθιακό, μια ομαδική ποδηλατάδα στην ακτογραμμή και η περιήγηση στα στενάκια του Δερβενίου είναι μόνο μερικές από τις ασχολίες που κάνουν τους επισκέπτες να «ερωτεύονται» το μέρος μέρα με τη μέρα. Από τη βόλτα φυσικά δεν λείπουν και οι ορεινές πτυχές του τόπου, όπως η επίσκεψη στον πύργο του Κορδή, τα ψητά καλούδια στην Καρυά Κορινθίας, το παραμυθένιο ρέμα των Μύλων στη Ζάχολη, οι παραδοσιακές λιχουδιές στη Ρίζα και η θρησκευτική περιήγηση στην Παναγία την «Καταφυγιώτισσα», το μοναστήρι του Αγίου Κωνσταντίνου και την Παναγία την Κορφιώτισσα.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα