Skip to main content

Εκδήλωση η «Αγάπη Έξω Βάλλει τον Φόβο»

10 Απριλίου 2023

Σε ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης και μυσταγωγίας, ακούστηκαν χθες στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», εκκλησιαστικοί ύμνοι από την μουσική ομάδα in excelsis. Ήταν μια πρωτότυπη μουσική και λογοτεχνική προσέγγιση της ανεπανάληπτης εκκλησιαστικής ποίησης και μελοποιίας της εβδομάδας των Παθών και της Ανάστασης.

Την εκδήλωση οργάνωσε το ΝΠΔΔ ΗΛΊΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με την συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Παρευρέθηκαν ο Αιδεσιμώτατος π. Αναστάσιος Κουτσούρης, η Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Λάσκος, η  αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελίνα Μενούνου, η Δημοτική συμβουλος κ. Καζάνη Χριστίνα, η πρωην αναπληρώτρια Νομάρχης Κορινθίας κ. Άννα Κοντονή, η ιατρός και μέλος του ΝΠΔΔ κ. Χριστίνα Παπαλάμπρου, εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας και πολλοί συμπολίτες μας. 
Ευχόμαστε καλή Μ. Εβδομάδα και καλή Ανάσταση!

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα