Skip to main content

Ευχέλαιο στα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου

10 Απριλίου 2023

Το ιερό Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου τελέστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Την Πέμπτη στο ΚΑΠΗ Δερβενίου, όπου παρέστησαν ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ηλίας Κατσούλης, κ. Γιάννης Σκέρος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος  Λάσκος. Την επόμενη μέρα τελέστηκε στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, με συμμετοχή του Ειδικού Σχολείου Συκιάς και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ξυλοκάστρου. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Βλάσιος Τσιώτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Λάσκος, οι αντιδήμαρχοι κ.Ελίνα  Μενούνου, κ.Τάσος Λόντος, ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Θεόδωρος Μπακώλης, ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου κ. Γιώργος Παπουτσής και πολλά μέλη. Το ΚΑΠΗ φιλοξένησε bazaar των παιδιών του ειδικού σχολείου, με πασχαλινές κατασκευές και λαμπάδες. Πολύ ευχάριστη η εικόνα των νηπίων του παιδικού σταθμού, που με υπομονή παρέμειναν ως το τέλος του Μυστηρίου να μυρωθούν από το χέρι του πατρός Αναστασίου, εφημερίου του ναού του Αγίου Βλασίου, που τέλεσε το Μυστήριο.

Στο τέλος της  τελετής, ο Κοινωνικός Λειτουργός του ΚΑΠΗ κ. Χρήστος Κολοκυθάς τους ευχαρίστησε όλους και ο Δήμαρχος έδωσε τις ευχές του για Καλή Ανάσταση. Έπειτα ακολούθησε μια σπουδαία δωρεά στο ΚΑΠΗ από τον ιατρό Καρδιολόγο κ. Χρήστο Γκιλίτση, ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο είχε προσφερθεί από τον γιατρό, μέσω της εκδήλωσης του Μουσικού και Μορφωτικού Συλλόγου “Ο ΑΥΛΟΣ”.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα