Skip to main content

Η Δημοτική Φιλαρμονική του Δερβενίου εντυπωσίασε στις φετινές εορτές Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

11 Απριλίου 2023

Η Δημοτική Φιλαρμονική του Δερβενίου έδωσε το παρόν στις φετινές εορτές Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Φιλαρμονική του Δερβενίου Κορινθίας, με αρχιμουσικό τον Παναγιώτη Παναγάκο,  έλαβε μέρος στην πρωινή πομπή την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου  2023 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και προωθώντας για ακόμα μια φορά τον μουσικό πλούτο και το πολιτισμό της Δυτικής Κορινθίας, της Ευρωστίνης και του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης .

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου ήταν 9η σε σειρά προβαδίσματος στην πομπή της Κυριακής των Βαΐων, όπου και έγινε δέκτης θερμότατων επευφημιών από το κόσμο που παρίστατο στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Απέδωσε μουσικά κατα τη διάρκεια της πομπής αποσπάσματα από τα κλασικά έργα "Jupiter" (Ζεύς) του Gustav Holst σε διασκευή για μπάντα του Γεράσιμου Κουτσαγγέλη, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Μεσολογγίου "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" καί "Gladiator" του Hans Zimmer σε διασκευή για μπάντα του Δημήτρη Μίχαλου, αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικης Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ".

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

  1. το κόσμο για την απίστευτη αγάπη που της έδειξε,
  2. το Δήμο Μεσολογγίου για τη πολύ τιμητική του πρόσκληση να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις,
  3. το Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, το ΝΠΔΔ "Ηλίας Κατσούλης" και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού,
  4. τη ταβέρνα "Μαντουβάλας" του Αθανάσιου Πολύζου στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, που δεξιώθηκε τη Φιλαρμονική  μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων στη πόλη του Μεσολογγίου, με άψογη εξυπηρέτηση & σπιτικό κυριολεκτικά φαγητό.
  5. Ακόμα η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου ευχαριστεί δημοσίως  το ταξιδιωτικό γραφείο "Λυμπεράκος Τουρς" και προσωπικά το Σπύρο Λυμπεράκο για την άψογη μεταφορά της προς και από το Μεσολόγγι,
  6. και τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στους μουσικούς της Φιλαρμονικής  καθώς και στα νέα της μέλη!

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα