Skip to main content

Παράταση επιδοτούμενου προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης για άτομα με αναπηρία & χρόνιες παθήσεις

12 Απριλίου 2023

Παράταση επιδοτούμενου προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης για άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις 30 - 64 ετών, άνεργους/ες εγγεγραμμένους/ες στα μητρώα ανεργίας της ΔΥΠΑ στην Πελοπόννησο από τον «ΑΓΗΣΙΛΑΟ» (ΕΣΑμεΑ)

Παράταση προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων μέχρι τη Δευτέρα 08 Μαΐου 2023 και ώρα 23:59:59

Στο πλαίσιο του γενικότερου έργου της Ε.Σ.Α.μεΑ. για την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, από τον Μάιο του 2021 υλοποιείται η Πράξη «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ‘ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ’», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

 Η ΕΣΑμεΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους δυνητικά ωφελούμενους άνεργους/ες με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις ηλικίας 30 έως 64 ετών που διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στις δράσεις του Υποέργου 2 «Συμβουλευτική, επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση» της Πράξης. 

Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα υλοποιηθούν προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης τα οποία θα παρέχουν υπηρεσίες συμβουλευτικής, κατάρτισης, πρακτικής άσκησης και πιστοποίησης σε εκατόν είκοσι (120) άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις ηλικίας από 30 έως 64 ετών, άνεργοι/ες (εγγεγραμμένους/ες στα μητρώα ανεργίας της ΔΥΠΑ) και με πιστοποιημένη αναπηρία ή χρόνια πάθηση από 50% και άνω

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα κατάρτισης της Ε.Σ.Α.μεΑ. στην ιστοσελίδα https://katartisi-pel.esamea.gr/.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει μία (1) και μοναδική Αίτηση συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα https://katartisi-pel.esamea.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κείμενο και τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος απευθυνθείτε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210 9949837 (Γραφείο Κατάρτισης Πελοποννήσου) από τις 08:00-16:00.

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα