Skip to main content

Την Κυριακή, 14 Μαΐου «WeSwim» στη Συκιά Κορινθίας!

08 Μαΐου 2023

Αυτή την Κυριακή 14 Μαΐου, WeSwim στη Συκιά Κορινθίας! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς, Άγγελος Σικελιανός, μας καλεί να κάνουμε βουτιές και άλλες κολυμβητικές… πιρουέτες στον πανέμορφο κόλπο της Συκιάς!

Ως σημείο συνάντησης η παραλία της Συκιάς, σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Η πρώτη γνωριμία – Η ασφάλεια και η σωστή επικοινωνία πάνω απ’ όλα!

Αφού γίνει η γνωριμία με τους επισκέπτες κολυμβητές WeSwimmers! από την Αθήνα και γίνουν οι σχετικές διατάσεις, οι ναυαγοσώστες θα δώσουν συμβουλές για την ασφάλειά μας στο νερό αλλά και πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή.

Θα παρθούν οι απαραίτητες φωτογραφίες (είμαστε και #social τύποι) και θα βουτήξουν στις 11:45, με κατεύθυνση το Ξυλόκαστρο απολαμβάνοντας δίπλα τους το δάσος του Πευκιά, όπου έζησε και περπάτησε ο Άγγελος Σικελιανός.

Λίγα λόγια για τις διαδρομές που θα ακολουθηθούν

Οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν παράκτια διαδρομές δύο δυνατοτήτων. Η μεν είναι μήκους 1km και η άλλη 3km και προτείνεται για περισσότερο έμπειρους WeSwimmers.

Οι κολυμβητές του 1km τερματίζουν με την καθοδήγηση του 1ου ναυαγοσώστη αμέσως μετά το Sikyon Coast, ενώ εκείνοι των 3km συνεχίζουν προς το Ξυλόκαστρο και πάντα παράκτια και αναστρέφουν σε σημείο που θα υπάρχει επίσης σημαδούρα. (Δείτε φωτογραφία της διαδρομής)

Στον τερματισμό θα τους περιμένει το περίφημο pic-nic του Προοδευτικού Συλλόγου Συκιάς Κορινθίας Άγγελος Σικελιανός, δείγμα της τοπικής φιλοξενίας με απίθανα τοπικά προϊόντα.

Ενδεικτικό Picnic Menu (2022)

- Θα προσφερθούν Φαβοκεφτέδες με φάβα Δικότυλον
- Το μενού θα έχει επίσης τυρόπιτα με Φέτα Ζήρειας
- Θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν επίσης σαλάτα με φασόλια Φενεού Δικότυλον...
- ... αλλά και “Τονοσαλάτα” ρεβιθιών Δικότυλον

Επίσης, θα παρασχεθούν άλλα καλούδια, όπως:
- Ανοιξιάτικο φακόρυζο με φακές Δικότυλον
- Χούμους με ρεβίθια Δικότυλον
- Χρωματιστή σαλάτα ζυμαρικών, με παραδοσιακά ζυμαρικά ΘΕΡΟΣ
- Αλμυρή γαλατοπιτα
- Νερό, Λεμονάδα σπιτική
- Ρολλάκια με σταφίδες Αρχαίας Πελλήνης 

Κόστος συμμετοχής: 10,00 ευρώ/άτομο
Πληροφορίες κρατήσεις: 6977939597, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στην ιστοσελίδα της δράσης εδώ.
Μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα του event στο Facebook εδώ.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα