Skip to main content

Η Θεσσαλία ζήτησε τη βοήθεια όλων μας και ήμασταν εκεί

22 Σεπτεμβρίου 2023

Ως σημείο συνάντησης ορίστηκε το ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, χθες, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου.

Ήταν μόλις 6:00 π.μ. όταν τέσσερις εκπρόσωποι του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, φόρτωσαν τα είδη πρώτης ανάγκης που οι συμπολίτες μας έσπευσαν να συγκεντρώσουν για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, αμέσως μόλις έγινε κάλεσμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου μας και άλλων Συλλόγων της περιοχής μας.

Η αποστολή μας συνάντησε τους εθελοντές

Η αποστολή του Δήμου μας απαρτίστηκε από τους κ.κ. Ελίνα Μενούνου, Δέσποινα Σταματοπούλου, Ελένη Ροδοπούλου, Χρήστο Κολοκυθά και φυσικά, από τον οδηγό μας κ. Σπύρο Λυμπεράκο, που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να μεταφέρει τα πράγματα με το λεωφορείο του.

Η υποδοχή των εθελοντών ήταν συγκινητική, όταν η αποστολή μας έφθασε στο σημείο συγκέντρωσης, στην Καρδίτσα. Οι εθελοντές και οι πληγέντες ήταν μια μάζα και υποδέχθηκαν με χαρά την αποστολή, οργανώνοντας άμεσα και αποτελεσματικά τα είδη που ο κόσμος έστειλε.

Η προσφορά σας ήταν συγκινητική – Σας ευχαριστούμε

Στις στιγμές πόνου είμαστε όλοι μαζί. Καταργούνται τα χρώματα, οι προτιμήσεις και οι μονάδες. Στις στιγμές πόνου λειτουργούμε ομαδικά και καταφέρνουμε το καθετί ως σύνολο. Ευχόμαστε οι πληγέντες να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους και να αφήσουν πίσω τους την καταστροφή που υπέστησαν.

Σας ευχαριστούμε ξανά και ξανά για την προσφορά σας!

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα