Skip to main content

Δηλώστε συμμετοχή στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

23 Οκτωβρίου 2023

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πραγματοποίηση του 14ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, που διοργανώνεται στις 1, 2 & 3 Δεκεμβρίου 2023 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ, πραγματοποιείται «Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων & Εξοπλισμού», στην οποία και καλείται η περιφερειακή μας ενότητα να συμμετάσχει για να προβάλουμε τον πλούτο και την μοναδική ποιότητα των μελισσοκομικών μας προϊόντων.

Ως εκ τούτου, κοινοποιείται το παρόν κείμενο, για να δηλώσει συμμετοχή όποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί. 

Τι άλλο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ 

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί το 14ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας με θέμα: «Χαρακτηρισμός και Αυθεντικότητα των Προϊόντων της Μέλισσας», σε συνδιοργάνωση με το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ο θεσμός του Φεστιβάλ και η συμμετοχή

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ως ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα του, ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 200.000 επισκέπτες στις τελευταίες διοργανώσεις. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 5.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ και φέτος έχουν προγραμματιστεί καινούργιες δράσεις και καινοτομίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ, οι συνεργάτες σας μπορούν να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης κα. Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μάθετε περισσότερα: https://www.greekhoneyfestival.gr/

Κατηγορία

Σχετικά έγγραφα


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα