Skip to main content

Προγραμματισμένη αναβάθμιση υποδομών της ΓΓΠΣΔΔ – Μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών

09 Νοεμβρίου 2023

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τακτικών εργασιών αναβάθμισης των υποδομών Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων (Exadata Cloud@Customer) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατά το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 ώρα 22:00 έως Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 ώρα 9:00 δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΨΔ μέσω των υποδομών της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο https://www.gsis.gr/mi-diathesimotita-ilektronikon-ypiresion-apo-paraskeyi-24-noembrioy-2023-kai-ora-2200-eos-kai

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών. Στην σελίδα της ΓΓΠΣΨΔ έχει ήδη αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση/υποστήριξη μπορείτε να απευθυνθείτε στο email του Κέντρου Διαλειτουργικότητας, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο email του eπαραβόλου Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα