Skip to main content

Η Philoxenia HELEXPO στη Θεσσαλονίκη θα έχει την παρουσία του Δήμου μας!

10 Νοεμβρίου 2023

Στο πλαίσιο της 38ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia HELEXPO» και της Διεθνούς Έκθεσης Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού «Hotelia HELEXPO» που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου, η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Κορινθίας θα έχει παρουσία με δικό της περίπτερο.

Στο περίπτερο αυτό θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι από τα Τρίκαλα Κορινθίας, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν B2B και B2C συναντήσεις, με σκοπό να διαφημίσουν την περιοχή μας και να ενημερώσουν το κοινό και τους επαγγελματίες του τουρισμού για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Το συνέδριο δίνει έμφαση στην ανάδειξη των ορεινών προορισμών της περιοχής μας.

Το υλικό που ετοιμάστηκε για τους εκπροσώπους της περιοχής μας

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση των ξενοδόχων, ετοίμασε σε λίγες μόνο ημέρες υλικό, που αναδεικνύει πολύπλευρα τις ομορφιές μας, τα νόστιμα προϊόντα που παράγουμε και τις επιλογές που έχει ο δυνητικός επισκέπτης σε δραστηριότητες και εκδρομές.

Αναλυτικότερα και με δεδομένο ότι το κοινό της έκθεσης θα είναι από όλο τον κόσμο, το υποστηρικτικό υλικό που ετοιμάστηκε είναι στην αγγλική γλώσσα (θα μεταφραστεί σύντομα και στα ελληνικά) και περιλαμβάνει:

  1. Επαγγελματικά βίντεο με καλοκαιρινές, φθινοπωρινές και χειμερινές εικόνες από την ορεινή και πεδινή πλευρά του Δήμου μας.
  2. Φυλλάδιο με τα πέντε (5) βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Τρικάλων (επισυνάπτεται στο τέλος του κειμένου).
  3. QR code στο ίδιο φυλλάδιο, που οδηγεί τον χρήστη στην ιστοσελίδα του Δήμου μας και πιο συγκεκριμένα, σε ξεχωριστό landing page, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της έκθεσης.
  4. Το περιεχόμενο του landing page εστιάζει στους εξής άξονες:
  • Δραστηριότητες (αθλητικές και άλλες) για να περάσει δημιουργικά τον χρόνο του ο φιλοξενούμενος.
  • Γνωριμία με τα Τρίκαλα μέσα από 10 πληροφορίες.
  • 5 προτεινόμενες διαδρομές εντός του Δήμου, με πληροφορίες για τα χωριά και τα σημεία ενδιαφέροντος σε κάθε τόπο.
  • Τα πιο βασικά αγροτικά προϊόντα που παράγει ο Δήμος μας.
  • Χάρτη με pins, τα οποία δίνουν στον χρήστη σύντομες πληροφορίες για τα must-visit ορεινά χωριά μας. Τα pins αυτά είναι διαδραστικά και οδηγούν τον επισκέπτη της σελίδας σε άλλα υποσέλιδα, που εμπεριέχουν λεπτομερέστερες πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφέροντος.

Η τουριστική ανάπτυξη και προβολή συνεχίζεται απρόσκοπτα

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στον τομέα του τουρισμού, προβάλλοντας διαρκώς τα αξιοθέατα, την ιστορία, τις ομορφιές και λοιπές σημαντικές πτυχές από την πεδινή και την ορεινή πλευρά του τόπου.

  • Η έρευνα που γίνεται σε κάθε Δημοτική Κοινότητα, με σκοπό τη σύνταξη κειμένων για κάθε γωνιά του Δήμου
  • Η μετάφραση που γίνεται παράλληλα σε δύο ακόμη γλώσσες, τη γερμανική και την αγγλική (το website μας θα ανοίξει και στην αγγλική σύντομα)
  • Η συλλογή φωτογραφιών και η λήψη βίντεο που μετουσιώνονται σε διαφημιστικό περιεχόμενο και προβάλλονται καθημερινά στην ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Η στρατηγική επικοινωνίας που ακολουθείται και ανακαθορίζεται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και
  • Η εξωστρέφεια που επιτυγχάνεται μέσα από εκθέσεις και συμπράξεις

είναι μόνο μερικά από όσα πραγματοποιούνται, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Ξυλοκάστρου και της Ευρωστίνης.

                                           

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα