Skip to main content

Καρναβάλι Ευρωστίνης 2024 - Υπό την Αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

19 Μαρτίου 2024

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Καρναβαλικής Επιτροπής Ευρωστίνης :

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 2024

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Κορυφώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Ευρωστίνη Κορινθίας το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου, με το βραδινό street party, το Σάββατο και βέβαια τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών την Κυριακή στο Δερβένι.

             Μετά την παρέλαση ακολούθησαν η παρουσίαση των γκρουπ μπροστά στην κριτική επιτροπή, η βράβευσή τους, η απονομή αναμνηστικών, το κάψιμο του καρνάβαλου με fire show και πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό του Δερβενίου.

             Το καρναβάλι έκλεισε η μπάντα  WRONG WAY με ελληνικά και ξένα rock κομμάτια.

             Στο φετινό καρναβάλι συμμετείχαν επτά  γκρουπ από το Δερβένι και τα γύρω χωριά, καθώς και τρία γκρουπ από το Ξυλόκαστρο.

             Πάνω από 500 καρναβαλιστές ξεσήκωσαν με το χορό και το κέφι τους, τους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που είχαν κατακλύσει το Δερβένι.

             Η επιτυχία του καρναβαλιού μας, απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι όταν θέλουμε μπορούμε να βγούμε από τον εγωισμό και τη μιζέρια και όλοι μαζί να οργανώσουμε και να ζήσουμε στιγμές χαράς, ελπίδας, ζωής  κι αυτό το μήνυμα να μεταφέρουμε και στα νέα παιδιά που θα αναλάβουν τη σκυτάλη. Σεβασμό, αξιοπρέπεια, καλή διάθεση, δημιουργικότητα, ομαδικότητα  και πρόθεση να βοηθήσουμε τον τόπο μας και να αναδείξουμε τις ομορφιές του.

             Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και τη δημοτική αρχή που στάθηκε πολύτιμη αρωγός σ΄ αυτήν την διοργάνωση. Τους εθελοντές, τους καλλιτέχνες και κατασκευαστές των αρμάτων. Τους χορηγούς μας, που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το καρναβάλι. Τους συλλόγους της περιοχής μας και φυσικά τους επισκέπτες μας, που επέλεξαν να τιμήσουν τον τόπο μας για αυτό το αποκριάτικο Σαββατοκύριακο και να διασκεδάσουν μαζί μας στο καρναβάλι μας.

             Το καρναβάλι Ευρωστίνης είναι πολιτιστικός θεσμός για τον δήμο μας και η επιτυχία του μας γεμίζει ευθύνη και θετική διάθεση για να το πάμε πιο μπροστά και να το κάνουμε πιο δυναμικό.

             Η καρναβαλική επιτροπή του καρναβαλιού Ευρωστίνης, εύχεται σε όλους υγεία, δύναμη και θετική διάθεση για τον αγώνα της ζωής και ποτέ να μην ξεχνάμε ότι το δικό μας καθήκον σαν άνθρωποι, είναι να κάνουμε τη ζωή μας και τη ζωή των συνανθρώπων μας πιο χαρούμενη και πιο ενδιαφέρουσα.  Καλή Σαρακοστή σε όλους.            

 

Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα