Skip to main content

Τελέστηκε το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου μας

27 Απριλίου 2024

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τελέστηκε το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου, στα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου μας, στο Δερβένι και στο Ξυλόκαστρο εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Η παρουσία των μικρών παιδιών του  Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ξυλοκάστρου, που παρευρέθηκαν με τις δασκάλες τους στο Ευχέλαιο του Ξυλοκάστρου, μαζί με τα μέλη του ΚΑΠΗ, πρόσφεραν μια όμορφη και τρυφερή εικόνα.

Εξαιρετική και η παρουσία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Συκιάς, με τις πασχαλινές δημιουργίες του στο bazaar που είχαν ετοιμάσει.

Παρών και ο Δήμαρχος στο Ευχέλαιο του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, όπου και "μυρώθηκε" με το Άγιο Έλαιο.

Παρευρέθηκαν επίσης, εκτός των πολλών μελών του ΚΑΠΗ, οι Αντιδήμαρχοι κ.Χρήστος  Κολοκυθάς και κ.Γιάννης Σταματούλης, καθώς και  η Δημοτική Σύμβουλος κ.Ελίνα Μενούνου.

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, ο Αντιδήμαρχος κ.Κολοκυθάς ως υπεύθυνος του ΚΑΠΗ, ευχαρίστησε όλους και ευχήθηκε Καλό Πάσχα, να υπερισχύει πάντα η Αγάπη.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα