Τα νεύρα μου
24 Ιουνίου 2010
Βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε τη βράση για 5 – 7 λεπτά.
Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να καβουρντιστεί καλά και να ροδίσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα προσεκτικά το σιρόπι αφού έχουμε πρώτα αφαιρέσει την κανέλλα και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να απορροφηθεί όλο το σιρόπι. Προσθέτουμε το αλάτι και τη βανίλια και προαιρετικά ψιλοκομμένα καρύδια ή σταφίδες. Στη συνέχεια βάζουμε το χαλβά σε φόρμα και σερβίρουμε αφού κρυώσει πασπαλισμένο με κανέλλα.
Κατηγορία
Επικοινωνία
-
Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
-
Γραμματεία: 2743360201
-
e-mail:
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά άρθρα
Ένα καλλιτεχνικό στέκι για κάθε προτίμηση από την ομάδα "Η συνέχεια...έπεται"
12 Σεπτεμβρίου 2025
Εθελοντικές Αιμοδοσίες Σεπτεμβρίου στο Ξυλόκαστρο
11 Σεπτεμβρίου 2025
Δημοτικό ΚΔΑΠ Ξυλοκάστρου | Ξεκινάει το νέο πρόγραμμα σχολικής χρονιάς 2025-26
10 Σεπτεμβρίου 2025
12ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη μνήμη του Γιώργου Παρρά
10 Σεπτεμβρίου 2025
Αγιασμός στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου
08 Σεπτεμβρίου 2025
Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ξεκινά τη νέα διδακτική χρονιά 2025-26
03 Σεπτεμβρίου 2025