Skip to main content

Δημοπράτηση έργου για την αντιπυρική προστασία του Πευκιά

20 Μαΐου 2014

Δημοπρατείται στις 3 Ιουνίου 2014 το έργο "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΕΥΚΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ", προϋπολογισμού 327.864,00€ με ΦΠΑ 23%, από πιστώσεις του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης – «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013».

Με το έργο αυτό θα πραγματοποιηθούν δασοκομικοί χειρισμοί και καλλιεργητικές επεμβάσεις στο δάσος (κλάδευση δένδρων, καθαρισμός παρεδάφιας βλάστησης, φύτευση πλατύφυλλων, φύτευση αρμυρικιών και μοσχοϊτιάς στο βόρειο τμήμα κ.α.), όπως επίσης επέκταση και βελτίωση του υφιστάμενου αντιπυρικού δικτύου (αντικατάσταση εξαρτημάτων, προσθήκη πυροσβεστικών κρουνών, προσθήκη πυροσβεστικών φωλιών κ.α.).

Πρόκειται για πολύ σημαντικό έργο για την προστασία του δάσους από τον μεγαλύτερο κίνδυνο που το απειλεί, αυτόν της πυρκαγιάς.

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου ορίζεται σε 365 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα