Skip to main content

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στη Συκιά 19-20-21 Ιουνίου 2022

Πότε

19 Ιουνίου 2022

Που

Συκιά

Εισιτήρια

Δωρεάν

Η Συκιά συμμετέχει και φέτος, για 5η συνεχή χρονιά, στην “Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής”! Η συμμετοχή της χτίζει και προωθεί, ήδη από το 2018, ένα φιλόδοξο όραμα: να κατακλυστεί η ακτή με μουσικούς από όλη την Ελλάδα, ανερχόμενους, αλλά και ήδη καταξιωμένους, προσφέροντας στους κατοίκους και στους επισκέπτες του χωριού μαγικές και αξέχαστες νύχτες ποιοτικής απόλαυσης.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του πανελλαδικού και πανευρωπαϊκού θεσμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Τα μουσικά σχήματα που θα παίξουν στη Συκιά καλύπτουν ένα ευρύ μουσικό φάσμα από την κλασική μουσική και τη τζαζ, μέχρι την παραδοσιακή και μικρασιατική μουσική, περνώντας από τη ροκ, το έντεχνο, τη λαϊκή και τη ρεμπέτικη μουσική: ένα μουσικό πανόραμα με φόντο τη θάλασσα του Κορινθιακού Κόλπου!

Η κεντρική εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Γιορτή της Μουσικής 2022, με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης, είναι αφιερωμένη στην καλλιέργεια της κλασικής μουσικής παιδείας και απόλαυσης στα παιδιά και τους νέους! Με θέμα “Συναυλία νέων κλασικής  μουσικής: “Από το κλασικό στο Σύγχρονο ρεπερτόριο” θα παρουσιαστούν η Μαθητική Ορχήστρα του Καλογεροπούλειου Ωδείου και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης. 

Για περισσότερες πληροφιορίες και το πλήρες πρόγραμμα Κλικάρετε εδώ

 

 

Πότε

19 Ιουνίου 2022

Πού

Συκιά

Εισιτήρια

Δωρεάν

Άλλες εκδηλώσεις